Ο Φριτς και ο Ζαν Μισέλ σουλατσάρουν ανά την επικράτεια, ενώ εμείς όχι!

Free-Photos / pixabay
Η αλήθεια είναι ότι είναι κάπως προκλητικό να μην μπορείς να μετακινηθείς στον τόπο σου, ενώ την ίδια ώρα ο Φριτς και ο Ζαν Μισέλ με την Μονίκ και τον Τζον σουλατσάρουν ανά την επικράτεια άνευ προβλήματος, παίρνουν πλοία, ΚΤΕΛ, αυτοκίνητο, περνάνε διόδια, διασχίζουν θάλασσες και πάνε όπου τους αρέσει. 

Ελένη Παπαδοπούλου

Ο πολίτης είναι δεύτερης κατηγορίας, ο τουρίστας βασιλικότερος του βασιλέως. Μας το είπε και η Βούλτεψη. Είναι αυτή η λογική του παραλόγου που ζούμε τον τελευταίο χρόνο. 

Είναι επίσης προκλητικό και ασεβές να αλλάζει το εθιμοτυπικό και το τελετουργικό της Εκκλησίας, γιατί έτσι του ξημέρωσε του ΠΘ και της ακαταδίωκτης επιτροπής. Διάβασα ότι δεν αλλάζει απλά η ώρα, αλλά καταργείται ένα ολόκληρο κομμάτι της λειτουργίας που αφορά την Ανάσταση.

Πάλι καλά που δεν πρότειναν να γίνει ο Επιτάφιος και μετά από λίγο στο καπάκι η Ανάσταση, να βγει ο κόσμος μία φορά, να μην βγαίνει κάθε μέρα και κολλάει κορονοϊό. 

Να μην ξεχνάμε και εκείνο το απίστευτο πέρσι να μην χτυπήσουν οι καμπάνες. Τι σχέση είχε η καμπάνα με την προστασία από τον ιό μόνο αυτοί που το σκέφτηκαν γνωρίζουν.

Έχουμε ζήσει διάφορα απίθανα, τα οποία έχουν στοχεύσει την αξιοπρέπεια και την ταυτότητα μας.

Να γνωρίζουν ότι αυτά όλα δεν το ξεχνάμε. Τα θυμόμαστε και θα τα βρουν μπροστά τους.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail