Η Ρωσία αποσύρει τα στρατεύματα από τα ουκρανικά σύνορα αφού έστειλε το...μήνυμα!

Freepen.gr - Ο Ρώσος υπουργός Άμυνας Σεργκέι Σόιγκου διέταξε το Γενικό Επιτελείο της Ρωσικής Ομοσπονδίας και τους διοικητές να αποσύρουν τα στρατεύματα, τα οποία πρόσφατα μεταφέρθηκαν στα σύνορα της Ουκρανίας, πίσω στις μόνιμες βάσεις τους, σύμφωνα με το κανάλι Telegram του ειδησεογραφικού ιστότοπου της RBC.

"Η Ρωσία αρχίζει να αποσύρει τα στρατεύματα των στρατιωτικών περιοχών της Νότιας και της Δυτικής στις μόνιμες βάσεις τους από τις 23 Απριλίου. Η επιθεώρηση των στρατιωτικών μονάδων πλησιάζει στο τέλος της", δήλωσε ο Σόιγκου.

Τα ρωσικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν επίσης πως ο Shoigu δήλωσε ότι «οι στόχοι της άμεσης επιθεώρησης έχουν επιτευχθεί πλήρως · τα στρατεύματα επέδειξαν την ικανότητα να υπερασπίζονται αξιόπιστα τη χώρα».

Εν ολίγοις η Ρωσία αναπτύχθηκε σε χρόνο - ρεκόρ σαν αστραπή κι έστειλε μήνυμα στο Κιέβο πως μπορεί να βρεθεί στο κατώφλι της Ουκρανίας ανά πάσα στιγμή αν υπάρξει κλιμάκωση στο Ντονμπάς.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail