Τι συμβαίνει αληθινά σε Αιγαίο και Ανατολική Μεσόγειο: Συμφωνημένη η υλοποίηση του χάρτη Μπάιντεν;

Freepen.gr - Ένα εξαιρετικό βίντεο του History Facts στο youtube παρουσιάζει τεκμηριωμένα μια ανάλυση των όσων συμβαίνουν σε Αιγαίο και Ανατολική Μεσόγειο τα τελευταία χρόνια. Η ανάλυση κουμπώνει όλα τα δεδομένα και τις εξελίξεις που όμως δεν προμηνύονται καθόλου καλές για τον Ελληνισμό σε Ελλάδα και Κύπρο.

Αν δεν υπάρξει αντίδραση, τότε ο ακρωτηριασμός του Ελληνισμού δεν είναι καθόλου μακριά.

Αυτό διασφαλίζεται σε μεγάλο βαθμό με την υλοποίηση του λεγόμενου χάρτη Μπάιντεν στον οποίο κούμπωσε η μερική οριοθέτηση με την Αίγυπτο, το "τεχνικό λάθος" του Καΐρου με τα οικόπεδα προς εξερεύνηση και οι navtex της Τουρκίας, της οποίας όμως η όρεξη είναι πολύ μεγαλύτερη.

Η ανάλυση του History Facts τονίζει πολλά σημεία που έχουν επισημανθεί από αρκετούς αλλά καταφέρει να αναδείξει και νέα στοιχεία.

Το ερώτημα που τίθεται είναι το εξής: Η ελληνική κυβέρνηση έχει κάνει συμφωνίες εν αγνοία του ελληνικού λαού τον οποίο απασχολεί διαρκώς με έναν ιό ή είναι τόσο πολιτικά αφελής και δε βλέπει τι γίνεται;


 

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail