Πέντε χοντρά καρφιά προσγειώνουν απότομα τους πανηγυρισμούς για τις δηλώσεις στην Αγκυρα

Πίσω από τα «ωραία λόγια» που είπε ο υπουργός εξωτερικών στην Άγκυρα, κρύβονται τα «ολέθρια έργα» της κυβέρνησης που θέτουν σε κίνδυνο την εθνική μας κυριαρχία, σημειώνει σε αιχμηρή ανακοίνωσή της η Ελληνική Λύση και συνεχίζει:

- Ο κύριος Παύλος Αποστολίδης παραμένει επικεφαλής της διαπραγματευτικής ομάδας, παρά το ότι έχει εκφράσει θέσεις εθνικά επιζήμιες και φυσικά αντίθετες από αυτές του υπουργού εξωτερικών.

- Ο κ. Πέτσας μόλις σήμερα έκανε λόγο για «θαλάσσιες ζώνες» γενικώς.

- Το Barbaros συνοδεία τουρκικού πολεμικού, διέσχισε ανενόχλητο το Αιγαίο.

- Για πρώτη φορά τις τελευταίες δεκαετίες η Τουρκία σε συνεργασία με πλοίο σημαίας Μάλτας παραβίασε την εθνική μας κυριαρχία κάνοντας αποστολή διάσωσης! 

- Για πρώτη φορά η Τουρκία προανήγγειλε έρευνες νοτίως της Κρήτης.

«Αποδεικνύεται δυστυχώς ότι τα «όμορφα λόγια» του κυρίου Δένδια, λειτουργούν ως προπέτασμα εθνικής μειοδοσίας. Δεν θα το επιτρέψουμε» καταλήγει η ανακοίνωση.


Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail