Ρωσία: «Ναι στείλαμε στρατεύματα κοντά στα ουκρανικά σύνορα - Δεν αφορά κανέναν»

Freepen.gr - Ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου, Ντμίτρι Πεσκόφ επιβεβαίωσε την Πέμπτη ότι η Ρωσία αναπτύσσει ένοπλες δυνάμεις κοντά στα σύνορα της Ουκρανίας. Η ανάπτυξη των πρόσθετων ρωσικών στρατευμάτων σε ολόκληρη τη χώρα δεν πρέπει να αφορά άλλα κράτη, καθώς αυτό δεν αποτελεί απειλή γι ' αυτά, δήλωσε ο Πεσκόφ.

"Η Ρωσική Ομοσπονδία αναπτύσσει τις Ένοπλες Δυνάμεις στο έδαφός της όπως θέλει. Αυτό δεν πρέπει να αφορά κανέναν και αυτό δεν αποτελεί απειλή για κανέναν", πρόσθεσε ο Πεσκόφ.

Η Μόσχα λαμβάνει "όλα τα απαραίτητα μέτρα για να εξασφαλίσει την ασφάλεια των συνόρων της", τόνισε προσθέτοντας ότι "τα ρωσικά στρατεύματα δεν έχουν λάβει ποτέ μέρος και δεν συμμετέχουν σε ένοπλες συγκρούσεις στο έδαφος της Ουκρανίας".

Ο αρχιστράτηγος της Ουκρανίας Ρουσλάν Χομτσάκ δήλωσε την Τρίτη ότι η Ρωσία αναπτύσσει ένοπλες δυνάμεις κοντά στα σύνορα της Ουκρανίας σε απειλή για την ασφάλεια της χώρας, κατηγορώντας τη Μόσχα ότι ακολουθεί "επιθετική πολιτική" προς το Κίεβο.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail