Τι πρέπει να κάνετε για να βγάλετε βεβαίωση χρόνου ανεργίας

Ο ΟΑΕΔ στην ιστοσελίδα του παραθέτει τις σχετικές απαντήσεις ως προς την έκδοση δελτίου ανεργίας είτε για εν ισχύ δελτίο είτε για διάστημα που έχει λήξει:

  • Για την έκδοση βεβαίωσης χρόνου ανεργίας απαιτείται να πληκτρολογήσω ημερομηνίες;

    Για έκδοσης βεβαίωσης χρόνου ανεργίας, όταν το δελτίο είναι σε ισχύ, δεν χρειάζεται να πληκτρολογούνται  ημερομηνίες. Εκδίδεται η βεβαίωση με τις ημερομηνίες από την έκδοση της κάρτας έως την ημέρα έκδοσης της βεβαίωσης. ΠΡΟΣΟΧΗ: Εάν συμπληρωθούν ημερομηνίες που δεν ταυτίζονται με την έναρξη του δελτίου και την τρέχουσα ημερομηνία, δεν εκδίδεται βεβαίωση.

  • Μπορώ να πάρω βεβαίωση για παλιό διάστημα ανεργίας;

    Για έκδοση βεβαίωσης ληγμένου διαστήματος ανεργίας (δελτία ανεργίας που δεν είναι σε ισχύ), πρέπει να συμπληρωθούν οι σωστές ημερομηνίες έναρξης και λήξης. Σε περίπτωση που καταχωρείται διάστημα μικρότερο ή μεγαλύτερο από το καταχωρημένο, δεν εκδίδεται βεβαίωση.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail