Στο Επικρατείας ο Νότης Μηταράκης;

Ο Νότης Μηταράκης είναι στην κυβέρνηση της ΝΔ Υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου! Εκλέχτηκε βουλευτής Χίου, όπου εκεί τον Ιανουάριο του 2020, πλήθος συγκεντρωμένων τον υποδέχτηκαν με πολύ άγριες διαθέσεις προκειμένου να αποτρέψουν τη δημιουργία δομής στο νησί 4 χιλιάδων παράνομων μεταναστών. Οι εξαγριωμένοι νησιώτες του πέταξαν μπουκάλια με νερό και καφέδες, σπάζοντας και την πόρτα του Δημαρχείου Χίου για να μπούνε μέσα στο κτίριο.

Του Παναγιώτη Αποστόλου
Πολιτικού αναλυτή – αρθρογράφου

Ο κ. Νότης Μηταράκης πρωτοστατεί στην προσπάθεια μετατροπής της Ελλάδος σε “αποθήκη ψυχών”. Είναι νωπή στα μάτια μας ακόμη, η εικόνα στους τηλεοπτικούς σταθμούς, όπου εν μέσω σκληρού lock down πέρσι τέτοια εποχή, εκείνος μετέφερε παράνομους μετανάστες στην ηπειρωτική Ελλάδα, με ναυλωμένα πούλμαν χωρίς ίχνος υγειονομικής προστασίας από τον κορωνοϊό και χωρίς τήρησης των προβλεπόμενων μέτρων (μάσκες, αποστάσεις κλπ.).

Ο κ. Νότης Μηταράκης πρόσφατα επισκέφτηκε τη Σάμο και την Λέσβο, συνοδεύοντας την κ. Ίλβα Γιόχανσον Επίτροπο Εσωτερικών Υποθέσεων της Ευρωπαϊκής Ένωσης, σε μια επιθεώρηση των εκεί Κέντρων Υποδοχής και Ταυτοποίησης παράνομων μεταναστών. Βέβαια ο κ. Μηταράκης κώφευσε, όταν η Επίτροπος κατηγόρησε την Ελλάδα για παράνομη επαναπροώθηση παράνομων μεταναστών.

Ωστόσο και στην επίσκεψή του στην Μυτιλήνη ξεσήκωσε τους νησιώτες που πολιόρκησαν το κτίριο της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου.

Παντού ο Υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου Νότης Μηταράκης εισπράττει την οργή των Ελλήνων! Όπως έγινε και στην Ορεστιάδα, από όπου εκδιώχτηκε κακήν κακώς, για την προσπάθειά του να εγκαταστήσει εκεί νέα δομή παράνομων μεταναστών.

Ο κ. Νότης Μηταράκης κατά γενική ομολογία πολιτών, είναι ίσως ο χειρότερος Υπουργός της κυβέρνησης. Πολιτικό κόστος που εισπράττεται από τη Νέα Δημοκρατία, αλλά για τον Πρωθυπουργό ο κ. Νότης Μηταράκης είναι χρήσιμος, γιατί προφανώς υλοποιεί απόλυτα τα γερμανικά σχέδια “κατάληψης” των νησιών μας από ισλαμιστές.

Ωστόσο τα μηνύματα που εισπράττω από τα νησιά του Αιγαίου μας, είναι ότι ο κ. Νότης Μηταράκης σύντομα θα κηρυχτεί "persona non grata" στα νησιά μας.

Έτσι τελευταία πληροφορία από το Μαξίμου, είναι πως ο "χρήσιμος" κ. Νότης Μηταράκης θα συμπεριληφθεί σε εκλόγιμη θέση στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail