Ασυλία στην επιτροπή λοιμωξιολόγων: Πρόκειται για πρωθυπουργική αναισχυντία

Όταν η ηθική ελεφαντίαση και η χοίρεια αδιαντροπιά χαρακτηρίζουν έναν ανεπαρκή και ορνιθόμυαλο πολιτικό - ηγετίσκο, τότε κάθε κυβερνητική ενέργεια είναι αναμενόμενη, έστω κι αν συγκρούεται με τη λογική και επιβεβαιώνει τη μέθη της περιρρέουσας και ιματισμένης κυβερνητικής βλακείας και αναισχυντίας. 

Του Στέλιου Συρμόγλου

Και η συγκεκριμένη ενέργεια ασυλίας της επιτροπής των λοιμωξιολόγων και της επιτροπής πολιτικής προστασίας, όλων αυτών των νανοειδών παρατρεχάμενων της κυβερνητικής αυθαιρεσίας, μόνον ως πολιτικό έγκλημα καθοσιώσεως μπορεί να εκληφθεί.

Καταδείχνει έναν χαλκοπρόσωπο πρωθυπουργό, ο οποίος επί της ουσίας προστατεύει τον εαυτό του, όπως και οι προκάτοχοι του. Γιατί, όχι από ιστορική γνώση που δεν κατέχει, αλλά από ένστικτο, γνωρίζει πως ο κάθε Εφιάλτης του Κουίσλινγκ, προκαλεί μεσοπρόθεσμα αντιδράσεις, που δεν θυμίζουν "φωνή εν Ραμά". 

Έχουν οδηγήσει ολόκληρη κοινωνία στον εγκλωβισμό της λογικής και στον έρποντα φόβο. 

Μια ολόκληρη κοινωνία υποχείριο "κολασμένης" προπαγάνδας των ΜΜΕ, που λειτουργούν ως μίσθαρνα όργανα κυβερνητικών και μη συμφερόντων. Μια ολόκληρη κοινωνία "πελαγωμένη" με τις αντιφάσεις των υποτιθέμενων ειδικών και τις αλλοπρόσαλλες κυβερνητικές αποφάσεις. Όλα για την "προστασία" της δημόσιας υγείας, όπως όλα τα επαχθή μνημόνια ήταν για τη "σωτηρία" μας.

Στην Ελλάδα σήμερα, η δημοκρατία απειλείται και το μέλλον της κοινωνίας φαίνεται θανάσιμα παγιδευμένο. Οι λόγοι είναι πολλοί και οι κίνδυνοι σοβαροί. Ο σοβαρότερος όμως κίνδυνος εκπορεύεται από το ήθος των πολιτικών. Πρόκειται για ένα ήθος που παράγει και ανέχεται εν πολλοίς η "δημοκρατική" εποχή μας και η ζωή μας. 

Με διαγγέλματα και επικοινωνία τερτίπια ο χαλκοπρόσωπος πρωθυπουργός απευθύνεται σε Λωτοφάγους, χωρίς μάλιστα να φέρει ίχνος εντροπής στις μαλακές παρειές του για όσα η "πόλις εβόησε" και, έστω, κάποιοι σοβαροί καταμαρτυρούν. 

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο "προστάτης" της υγείας μας, ο οποίος θυμίζει ομοιόμορφες ψηφίδες ενός απρόσωπου πολιτικού μωσαϊκού, με τις επαναλαμβανόμενες διολεύσεις του και την επιλιψία του ελιτισμού του, ως αβδηρίτης, επέλεξε τελικά τη λάθος πλευρά της ιστορίας!

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail