Κρεσέντο ασχετοσύνης στους Σταθμούς Διοδίων

Την στιγμή που οι δεξιοί μαϊντανοί / τηλεπερσόνες πανηγυρίζουν στα τηλεοπτικά παράθυρα για το άνοιγμα των διαδημοτικών μετακινήσεων, την ίδια ώρα η Τροχαία μαζικά γυρίζει τα αυτοκίνητα πίσω.

Γραφεί ο Ζαχαρίας Μυτιληνιός

Για μια ακόμη φορά η συντριπτική πλειοψηφία των σκεπτόμενων Ελλήνων βρίσκεται μπροστά στον κυβερνητικό παραλογισμό.

Χθες το απόγευμα όλοι ακούσαμε από το στόμα του Υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη κ. Χαρδαλιά ότι επιτρέπονται επιτέλους οι διαδημοτικές μετακινήσεις με τον κωδικό έξι αρκεί να γίνονται εντός της ίδιας περιφέρειας.

Ακολούθησε ομοβροντία κυβερνητικών τηλεμαϊντανών που πανηγύριζαν και περίτρανα διατυμπανούσαν  ότι νικάμε τον ιό και επιτέλους μπορούμε να πάμε στα εξοχικά μας.

Για όλα αυτά όμως μάλλον ξέχασαν να ενημερώσουν την αγαπητή κατά τα άλλα Ελληνική Αστυνομία και ειδικότερα την Τροχαία.

Γιατί πώς αλλιώς μπορεί να εξηγηθεί το γεγονός πως η Τροχαία Αττικής γυρίζει πίσω μαζικά -την είδηση μετέδωσε το ίδιο το ΑΠΕ - τα αμάξια από τους σταθμούς διοδίων Αφιδνών και Ελευσίνας οι οποίοι όχι μόνον δεν βρίσκονται στα όρια του νομού Αττικής, αλλά απέχουν και σαράντα και επιπλέον χιλιόμετρα από αυτά.

Για τους κ.κ. της κυβερνησάρας που εδώ και 14 μήνες «μας σώζει» να τους ενημερώσω σε περίπτωση που δεν παρακολούθησαν το μάθημα γεωγραφίας της Πέμπτης δημοτικού, ότι τα όρια του νομού Αττικής βρίσκονται αντίστοιχα σε ένα ξερορέμα λίγο μετά την Κινέτα (42 χιλιόμετρα μετά τα διόδια Ελευσίνας) και στον Ασωπό ποταμό, λίγο πριν τα Οινόφυτα (44 χιλιόμετρα μετά τα διόδια Αφιδνών).

Μήπως για αυτό το λόγο δεν γράφουν κλήσεις αλλά μόνον γυρίζουν πίσω τους οδηγούς;;;

Ελπίζω να σταματήσει ο παραλογισμός και επιτέλους να διαβάσουν οι υπουργοί τις διατάξεις που οι ίδιοι υπογράφουν φαρδιά πλατιά αλλά και αυτοί που καλούνται να τις εφαρμόσουν.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail