Επικίνδυνη εξέλιξη: Η ΜΙΤ ζήτησε από Σύριους μισθοφόρους να ετοιμάζονται για την Ουκρανία!

Freepen.gr - Το Συριακό Παρατηρητήριο για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα αποκάλυψε ότι οι τουρκικές μυστικές υπηρεσίες έχουν δώσει εντολή στους ηγέτες των λεγόμενων μισθοφόρων του "Εθνικού Στρατού" (SNA) να προετοιμαστούν για τη δυνατότητα αποστολής τους στην Ουκρανία σε περίπτωση κλιμάκωσης της έντασης μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανίας. 

Σύμφωνα με πηγές μέσα από τους μισθοφόρους της κατοχής, η τουρκική κίνηση ήρθε μετά από αίτημα της Ουκρανίας, που έγινε από Ουκρανούς αξιωματικούς πληροφοριών κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους με Τούρκους αξιωματικούς την περασμένη εβδομάδα. Με βάση αυτή τη συνάντηση, η ΜΙΤ αποφάσισε να προχωρήσει σε ορισμένα βήματα για να σταθεί δίπλα στην Ουκρανία.

Μια πηγή κοντά στους μισθοφόρους επιβεβαίωσε στο "Al-Nahar Al-Arabi" ότι μετά τις τουρκικές οδηγίες στους μισθοφόρους ηγέτες, οι προπαρασκευαστικές προσπάθειες επιταχύνθηκαν ως απάντηση στις τουρκικές εντολές.

Πρόσθεσε ότι τα μυστικά κέντρα εγγραφής άνοιξαν για να καταχωρήσουν τα ονόματα των μισθοφόρων που επιθυμούν να πάνε στην Ουκρανία.

Σύμφωνα με τις πηγές, η Άγκυρα όχι μόνο πλήρωσε εκ νέου τους μισθοφόρους και εξέδωσε τις εντολές της να προετοιμαστούν για οποιαδήποτε κατάσταση έκτακτης ανάγκης στο ουκρανικό μέτωπο, αλλά διαδόθηκε μέσω μεσαζόντων που συνεργάζονταν μαζί της ότι η ουκρανική σύμβαση θα ήταν πιο ελκυστική από τις συμβάσεις που υπογράφηκαν για την αποστολή μισθοφόρων στα Λιβυκά μέτωπα και στην περιοχή Καραμπάχ στο Αζερμπαϊτζάν.

Σύμφωνα με πληροφορίες που κυκλοφορούν μεταξύ αυτών των διαμεσολαβητών, το μηνιαίο ποσό κάθε μισθοφόρου που θα πάει αν χρειαστεί στην Ουκρανία μπορεί να φτάσει τα 4.000 δολάρια και ότι η αναμενόμενη αποστολή αυτών θα είναι η ανάπτυξη και η μάχη στα ουκρανικά σύνορα, η οποία απειλείται από το να χτυπηθεί από τις ρωσικές δυνάμεις.

Οι πηγές αποκάλυψαν ότι, δεδομένης της σημασίας και της σοβαρότητας της ρωσο-ουκρανικής σύγκρουσης, οι εργασίες βρίσκονται σε εξέλιξη για να εξασφαλίσουν μια πρώτη παρτίδα τουλάχιστον 7.000 μισθοφόρων, να είναι σε κατάσταση αναμονής όταν δοθεί τουρκικό σήμα για να σταλούν στην Ουκρανία εάν είναι απαραίτητο.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail