Υποψήφιος βουλευτής στην Αλβανία: ψηφίστε με, γιατί είναι...θέλημα Θεού

 
Η επικεφαλής του SMI Μόνικα Κρουεμάδι και ο Λέμι Μουσάι (δ)

Ο υποψήφιος βουλευτής, Λέμι Μουσάι, με το Σοσιαλιστικό Κίνημα για την Ένταξη (SMI) βρήκε έναν πρωτότυπο τρόπο για πείσει τους ψηφοφόρους να τον ψηφίσουν στις βουλευτικές εκλογές που θα γίνουν στις 25 Απριλίου.

Από: echedoros-a.gr

Στο ψηφοδέλτιο του κόμματός του, βρίσκεται στον αριθμό 23 και βρήκε έναν τρόπο για να δηλώσει ότι είναι θέλημα του …Αλλάχ η εκλογή του.

«Ισχυρίζεται ότι είναι αγγελιοφόρος του Θεού», γράφει το δημοσίευμα, «γιατί σύμφωνα με το Ισλάμ, το Κοράνι αποκαλύφθηκε στον Μωάμεθ όταν ήταν 23 ετών».

Μάλιστα, για να γίνει πιο πειστικός σημειώνει ότι στην αρχαία Κίνα ο αριθμός 23 δείχνει τον ιδανικό άνθρωπο και ότι «το αίμα κάνει μια πλήρη κυκλοφορία στον άνθρωπο σε 23 δευτερόλεπτα και ο κάθε γονέας δίνει στο παιδί 23 χρωμοσώματα και 23ο χρωμόσωμα καθορίζει το φύλο», γράφει ο υποψήφιος του SMI.


Shqiptarja.com

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail