Ρωσία: Έχουμε προειδοποιήσει τις ΗΠΑ για τις συνέπειες των εχθρικών κινήσεών τους!

Freepen.gr - Λάβαμε πολλά αιτήματα για να σχολιάσουμε τις νέες κυρώσεις των ΗΠΑ, δήλωσε η εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών, Μαρία Ζαχάροβα και συνέχισε λέγοντας:

Έχουμε επανειλημμένα προειδοποιήσει τις Ηνωμένες Πολιτείες για τις συνέπειες των εχθρικών κινήσεων που αυξάνουν επικίνδυνα το επίπεδο αντιπαράθεσης μεταξύ των χωρών μας. Αυτή η πορεία δράσης δεν εξυπηρετεί τα συμφέροντα των ανθρώπων των δύο κορυφαίων πυρηνικών δυνάμεων που φέρουν ιστορική ευθύνη για την τύχη του κόσμου.

Σε τηλεφωνική συνομιλία με τον Πρόεδρο της Ρωσίας, ο Τζο Μπάιντεν εξέφρασε ενδιαφέρον για την εξομάλυνση των σχέσεων Ρωσίας-ΗΠΑ, αλλά οι ενέργειες της διοίκησής του υποδηλώνουν διαφορετικά. Οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν είναι έτοιμες να δεχτούν την αντικειμενική πραγματικότητα ενός πολυπολικού κόσμου στον οποίο δεν είναι δυνατή η αμερικανική ηγεμονία. Βάζει τα στοιχήματά της στην πίεση των κυρώσεων και στην παρέμβαση στις εσωτερικές μας υποθέσεις.

Αυτή η επιθετική συμπεριφορά θα απαντηθεί σίγουρα με αποφασιστική αντίσταση. Αναπόφευκτα θα υπάρξει απάντηση στις κυρώσεις. Η Ουάσιγκτον πρέπει να συνειδητοποιήσει ότι θα πρέπει να πληρώσει για την υποβάθμιση των διμερών σχέσεων. Η ευθύνη για το τι συμβαίνει ανήκει πλήρως στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Ο πρεσβευτής των ΗΠΑ στη Ρωσία John Sullivan κλήθηκε στο Υπουργείο Εξωτερικών της Ρωσικής Ομοσπονδίας. Θα μοιραστούμε μαζί σας πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με το αποτέλεσμα του τι θα είναι μια δύσκολη συζήτηση γι ' αυτόν.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail