Πρόεδρε στάσου στο ύψος σου!

Δυστυχώς ή ευτυχώς ζούμε στην εποχή της εικόνας και της τεχνολογίας. Η τέχνη της πολιτικής επικοινωνίας καθίσταται ίσως πιο σημαντική από την ίδια την πολιτική ως περιεχόμενο και ουσία.  Η εκάστοτε πολιτική ηγεσία γνωρίζει ότι μια πολιτική μάχη μπορεί να κερδηθεί στα χαρτιά χαθεί αλλά να χαθεί σε επίπεδο εντυπώσεων. Ειδικά όταν πρόκειται για μάχες που αφορούν το Κυπριακό και δίνονται εκτός έδρας.

Από: sigmalive.com

Από χθες κυκλοφορούν στο διαδίκτυο οι πρώτες εικόνες από την Πενταμερή της Γενεύης και μια από αυτές που κάνει τον γύρο των Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης και σχολιάζεται είναι η χειραψία του Προέδρου της Δημοκρατίας με τον Τούρκο Υπουργό Εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούσογλου. 

Η στάση ημιυπόκλισης του Προέδρου Αναστασιάδη μπροστά στον Τούρκο αξιωματούχο κάθε άλλο παρά κολακευτική είναι για τον ίδιο αλλά και την Κυπριακή Δημοκρατία που εκπροσωπεί. 



Το τραγικό, είναι πως δεν  πρόκειται για την πρώτη φορά. Υπενθυμίζεται ότι το 2017 στο Κραν Μοντανά ο ίδιος ο Τσαβούσογλου δημοσίευσε παρόμοια φωτογραφία που εργαλειοποιήθηκε από την τουρκική προπαγάνδα. 

Κάποιος επικοινωνιολόγος δεν υπάρχει να πει στον Πρόεδρο να αποφεύγει αυτή την κίνηση που παραπέμπει σε πολιτικές σημειολογίες;  Στάθου στο ύψος σου Πρόεδρε και σε επίπεδο θέσεων και σε επίπεδο εικόνας ως επικεφαλής της Κυπριακής Δημοκρατίας!

O ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail