Ηγέτης ο Πούτιν: Τι ανακοίνωσε για τις έγκυες που έχουν οικονομικά προβλήματα

Freepen.gr - Ο Πρόεδρος της Ρωσίας, Βλάντιμιρ Πούτιν κατά το διάγγελμά του στην Ομοσπονδιακή Συνέλευση που πραγματοποιήθηκε στην Κεντρική Έκθεση Manezh, ανέφερε σχετικά με την υποστήριξη των γυναικών που είναι έγκυες και αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες:

«Φυσικά, πρέπει επίσης να βοηθήσουμε τις γυναίκες που περιμένουν ένα μωρό και που έχουν οικονομικά προβλήματα. Είναι εξαιρετικά σημαντικό για μια μητέρα να έχει υποστήριξη από το κράτος και την κοινωνία, ώστε να μπορεί να συνεχίσει την εγκυμοσύνη της και να γνωρίζει ότι θα λάβει βοήθεια για την ανατροφή του παιδιού της.

Προτείνω την έγκριση μηνιαίου επιδόματος για γυναίκες που εγγράφονται σε κέντρο μητρότητας κατά την πρώιμη εγκυμοσύνη και που έχουν οικονομικά προβλήματα. Η μέση επιδότηση για αυτές θα είναι 6.350 ρούβλια το μήνα».

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail