Ρωσία - Λευκορωσία - Ουκρανία: Προς ανασυγκρότηση του ευρύτερου ρωσικού κόσμου και χώρου;

Η ένωση Ρωσίας - Λευκορωσίας και η ενσωμάτωση τμημάτων της ουκρανικής επικράτειας δεν είναι κάτι το οποίο μπορεί να χαρακτηριστεί, ως αιφνιδιασμός. Υπάρχει στον ρωσικό σχεδιασμό, εδώ και πολύ καιρό και τώρα, έρχεται η ώρα να υλοποιηθεί, παρά και εναντίον των υπολογισμών των ΗΠΑ και της Δύσης, που είναι φανερό, πλέον, ότι παραπαίουν.

Από: tassosanastassopoulos.blogspot.com 

Άλλωστε, είναι γνωστή η αιτία, για την οποία δημιουργήθηκαν, από τους μπολσεβίκους, αυτά τα δύο κράτη, την εποχή της "Σοβιετικής Ένωσης". Όπως, με απόλυτο κυνισμό, είπε ο Ιωσήφ Στάλιν, στον Μίλοβαν Τζίλας, η Ουκρανία και η Λευκορωσία επινοήθηκαν, ως κράτη, προκειμένου να σταθεί δυνατό το να αποδυναμωθεί το μεγαλορωσικό έθνος και η επιρροή του, στην "Ε.Σ.Σ.Δ.".

Αυτήν την κατασκευή, για την οποία η Ρόζα Λούξεμπουργκ είχε, ήδη, από το 1918, είχε επικρίνει τον Β. Ι. Λένιν και τους μπολσεβίκους, είναι που επιχειρεί ο Βλαντιμίρ Πούτιν να ανατρέψει. Και μπορώ να ισχυρισθώ ότι άργησε να ξεκινήσει την υλοποίηση αυτής της ανατροπής. Άργησε πολύ.

Αλλά τίποτε δεν μπορεί να αποτρέψει την Μόσχα, από το να προχωρήσει τώρα, στην μεταμπολσεβικική ανασυγκρότηση του ευρύτερου ρωσικού κόσμου και χώρου.


Θα το πράξει;

Θα το δούμε μεθαύριο...

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail