Ιδανικά είναι μόνο τα αισθήματα, όταν έχουν το φόρτο των θυμωμένων νεφών...

12019 / pixabay
Δεν θα καταλάβουμε εύκολα ότι δεν χρειάζονται εξειδανικεύσεις πολιτικών προσώπων με "προσωπεία". Με πολλούς απ' αυτούς να βρίσκονται στις παρυφές της γελοιότητας και "στριμωγμένοι" στους προθαλάμους των ανομολόγητων συμφερόντων. 

Του Στέλιου Συρμόγλου

Η απόλυτη σύγχυση σε μια κοινωνία που αθροίζει πολιτική υποκρισία και βλακεία, άρα και οικτρές απογοητεύσεις. Τούτες τις πνευματοφόρες μέρες ο στοχασμός του μέλλοντος δεν έχει καμία σημασία, αφού όλα έχουν περάσει στην όχθη της παράνοιας. 

Φτάσαμε στο ακαταλόγιστο. Γίναμε απέλπιδες φυγάδες της ίδιας της αλήθειας μας.
Με το πρόσχημα του κορωνοϊού επιβάλλονται μέτρα περιορισμού της ελευθερίας του ατόμου, αποπροσανατολίζεται η κοινωνία με ασύστολα ψέματα, διοχετεύεται ο φόβος στους πολίτες με τρόπο βάναυσο από τα στρατευμένα ΜΜΕ, προσβάλλεται το θρησκευτικό αίσθημα των πολιτών, καταπατώνται θεσμοί και δικαιώματα, ευνοούνται ημέτεροι εν μέσω κρίσης και όλα αυτά, εν ονόματι της υγείας μας.
Κι εμείς με ακρισία και εγκλωβισμένοι στο φόβο και την ανασφάλεια, γινόμαστε παθητικοί συλλέκτες των τετελεσμένων. 

Σαπίζει ο χρόνος επάνω μας, αλλά εμείς πιανόμαστε στις δαγκάνες του κάθε πολιτικού κάβουρα. Η εξωραισμένη πολιτική κοροϊδία, η μωροπιστία μας και η απάθειά μας εν πολλοίς, χρήζουν "προστάτες" και "σωτήρες" μας τους γελοίους και όλους με τις μουδιασμένες συνειδήσεις.

Διατρέχουμε τη Μεγάλη Εβδομάδα, με τη θρησκευτική συνείδηση να ενωτίζεται το μυστήριο της Παρουσίας του θείου, του Απεριχώρητου. Όμως, τόσο η μαρτυρία του χριστιανικού πνεύματος, όσο και η ανεπιτήδευτη συνείδηση κατά την αναστροφή της με την πραγματικότητα των ημερών, προσκρούουν στην κυβερνητική βλακεία και προκλητική υποκρισία. 

Οι ηλίθιοι της κυβέρνησης δεν αντιλαμβάνονται ότι περιορισμοί και διασπορά τρόμου στους πολίτες, δεν έχουν να κάνουν με το πνεύμα της αναστάσιμης πληροφορίας, το μυστικό κάλλος της Ανάστασης, που είναι η απόλυτη εγγύτητα με τη ζωή!

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail