Η φρεγάτα καθοδηγούμενων πυραύλων Admiral Kasatonov στον Ατλαντικό

Lev Fedoseyev/TASS
Freepen.gr - Η τελευταία φρεγάτα του Βόρειου Στόλου, Admiral Kasatonov, ολοκλήρωσε την εκπλήρωση των καθηκόντων της πρώτης μεγάλης απόστασης ανάπτυξής της στη Μεσόγειο Θάλασσα και εισήλθε στον Ατλαντικό Ωκεανό, ανέφερε το Γραφείο Τύπου του στόλου την Πέμπτη.

"Η φρεγάτα Admiral Kasatonov έχει εισέλθει στον Ατλαντικό. Σήμερα πέρασε από το Στενό του Γιβραλτάρ προς τα δυτικά συνοδευόμενο από το ρυμουλκό διάσωσης Nikolai Chiker και το δεξαμενόπλοιο medium sea Vyazma", ανέφερε το γραφείο τύπου σε δήλωσή του.

Στον Ατλαντικό Ωκεανό, το πλήρωμα της φρεγάτας θα πραγματοποιήσει μια σειρά από ασκήσεις. Μετά την ολοκλήρωση όλων των αποστολών που του έχουν ανατεθεί, το πολεμικό πλοίο θα επιστρέψει στην κύρια ναυτική βάση του Βόρειου Στόλου του Severomorsk, αναφέρει η δήλωση.

Κατά τη διάρκεια της ανάπτυξης μεγάλων αποστάσεων που ξεκίνησε στις 30 Δεκεμβρίου πέρυσι, ο Admiral Kasatonov κάλυψε απόσταση περίπου 17.000 ναυτικών μιλίων και επισκέφθηκε τα λιμάνια της Αλγερίας, της Ελλάδας, της Αιγύπτου, της Κύπρου, της Συρίας και της Τουρκίας.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail