Γιατί όχι Ανάσταση στις 5 και μαγειρίτσα για απογευματινό μαζί με τον καφέ;

Makalu / pixabay
Είναι πασιφανές ότι η κυβέρνηση επιθυμεί διακαώς να συντηρεί τη συζήτηση για τα μέτρα, λαμβάνοντας "ευφυείς" αποφάσεις, ώστε να συζητάμε για το πόσο "έξυπνα" είναι τα αστεία μέτρα και να μη συζητάμε τίποτα άλλο. Εντάξει, το καταλάβαμε. 

Ελένη Παπαδοπούλου

Σε αυτά τα πλαίσια ένα ακόμη "έξυπνο" μέτρο είναι να κάνουμε ανάσταση πιο νωρίς, κάτι που αντιλαμβάνεται ως όπλο κατά του κορονοϊού μόνο ο κύριος που του αρέσει το bungee jumping και ο Τσίπρας της Εκκλησίας Ιερώνυμος. Ουδείς αντιλαμβάνεται τι νόημα έχει αν κάνουμε Ανάσταση στις 9, όπου το πιο λογικό είναι να πάνε περισσότεροι και μετά να συγκεντρωθούν σε σπίτια ακόμη περισσότεροι, όπου θα κάτσουν πολύ περισσότερες ώρες απ' ότι αν γινόταν η Ανάσταση στις 12. 

Με μία επίσης φοβερή ευκολία αλλάζουμε την ώρα, λες και η Ανάσταση και το τελετουργικό είναι κατάστημα όπου ρυθμίζουμε τα ωράρια σύμφωνα με τα κέφια της κυβέρνησης. 

Μόνο...ιδιαίτερα μυαλά θα έφταναν σε τέτοιο μέτρο, αλλά προκειμένου να συζητάμε κανέναν αιώνα ακόμη τον κορονοϊό θα ακούσουμε και άλλα.

Κατά τα άλλα το αν θα πάνε στα πατρικά τους ή στα εξοχικά τους οι πολίτες, που τα έχουν χρυσοπληρώσει οι άνθρωποι, απαγορεύεται, γιατί έτσι. Εδώ και τόσους μήνες έχουμε απαγόρευση της κυκλοφορίας εντός της επικράτειας, που ούτε άλλου τύπου καθεστώτα δεν είχαν επιβάλλει και δεν τρέχει τίποτα. Κατά τα άλλα δημοκρατία και τρίχες κατσαρές. 

Μπροστά σε έναν φασισμό που δε λέει να τελειώσει, γιατί αλλιώς ο Μωυσής θα βρεθεί τούμπα ανάσκελα, κάτι που θα είχε συμβεί καιρό πριν, αν δεν ήταν υπερτυχερός με τον κορονοϊό, είμαι πλέον κάθετα αντίθετη σε κάθε εξαγγελία μέτρων, αντίμετρων και λοιπών κουραφέξαλων.

Υποτίθεται ότι με το εμβόλιο θα τελειώναμε. Δεν τελειώνουμε ούτε στη Δευτέρα Παρουσία όπως έχετε αντιληφθεί. Ετοιμαστείτε να κάνετε Ανάσταση στις 5 και να φάτε μαγειρίτσα για απογευματινό μαζί με τον καφέ.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail