Η μπαρουτοκαπνισμένη 58η Ρωσική Στρατιά του πολέμου της Οσετίας αναπτύχθηκε στην Κριμαία!

Freepen.gr - Τμήματα της 58ης Στρατιάς της Νότιας Στρατιωτικής Περιφέρειας της Ρωσίας, με μόνιμη θέση στον Βόρειο Καύκασο και έδρα στο Vladikavkaz, έλαβαν μέρος σε αποστολές εκπαίδευσης και μάχης στην περιοχή εκπαίδευσης Opuk στην Κριμαία, αναφέρει σημειώνει το πρακτορείο Ιντερφάξ και αναμεταδίδει η Ukrinform.

Επιπλέον, από τις 19 Απριλίου έως τον Οκτώβριο του 2021, η Ρωσία θα κλείσει τμήματα της Μαύρης Θάλασσας για πολεμικά πλοία και κρατικά σκάφη άλλων χωρών, παρακινώντας την απόφαση αυτή με τη διεξαγωγή στρατιωτικών ασκήσεων.

Το Υπουργείο Εξωτερικών της Ουκρανίας το χαρακτήρισε παραβίαση των κυριαρχικών δικαιωμάτων της Ουκρανίας.

Η ουκρανική ιστοσελίδα ωστόσο υπενθυμίζει πως η 58η Στρατιά έλαβε μέρος στο ρωσο-γεωργιανό πόλεμο στη Νότια Οσετία το 2008.  Επιπλέον το 2014, τμήματά της συμμετείχαν στον ρωσο-ουκρανικό πόλεμο στην ανατολική Ουκρανία.

----

Εγγραφείτε στο κανάλι της "Μέσης Γραμμής" στο Youtube

 

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail