Αγωνία για 53 ανθρώπους! Χάθηκε το υποβρύχιο KRI Nanggala-402 στο Μπαλί

Freepen.gr -
Μια αποστολή αναζήτησης βρίσκεται σε εξέλιξη κοντά στο Μπαλί για το υποβρύχιο τύπου 209/1300 του ινδονησιακού Ναυτικού KRI Nanggala-402, αφού έχασε μια τακτική κλήση αναφοράς νωρίτερα την Τετάρτη.

Το γερμανικής κατασκευής υποβρύχιο αναφέρθηκε ότι χάθηκε περίπου 60 μίλια ή 95 χιλιόμετρα βόρεια του Μπαλί στις 21 Απριλίου 2021.

Αυτό επιβεβαιώθηκε από τον Hadi Tjahjanto, διοικητή των εθνικών ενόπλων δυνάμεων της Ινδονησίας, στα τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Το KRI Nanggala-402 των 1.395 τόνων διεξήγαγε μια άσκηση βολής τορπιλών με 53 άτομα επί του σκάφους.

Η Ινδονησία έχει ζητήσει από Αυστραλία και Σιγκαπούρη να συμμετάσχουν στις προσπάθειες αναζήτησης με τα πλοία διάσωσης υποβρυχίων που διαθέτουν.

Η Ινδονησία διαθέτει στόλο πέντε υποβρυχίων, συμπεριλαμβανομένου του πρόσφατα παραδοθέντος KRI Aluguro, του πρώτου τοπικά κατασκευασμένου υποβρυχίου της χώρας.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail