Ξεκινούν άμεσα οι εργασίες για τη Γραμμή 4 του Μετρό - Που αλλού θα στρωθούν ράγες

Η γραμμή 4 του Μετρό ξεκινάει άμεσα, δήλωσε μεταξύ άλλων ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Κώστας Καραμανλής, μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό Θέμα 104,6 FM και στον Γιάννη Πρετεντέρη.  

“Θα δούμε τα πρώτα εργοτάξια να στήνονται το επόμενο τρίμηνο”, σημείωσε και υπενθύμισε ότι η Γραμμή 4 μήκους 13 χλμ και προϋπολογισμού σχεδόν 1,5 δισ ευρώ, θα έχει 15 νέους σταθμούς, ξεκινώντας από το Άλσος Βεΐκου και καταλήγοντας στα Ιλίσια και στου Γουδή.

“Η κλιματική αλλαγή μας έχει χτυπήσει την πόρτα και πλέον πρέπει η πολιτεία να σχεδιάσει πολύ σοβαρά αντιπλημμυρικά έργα”, επισήμανε δε ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών.

Σημείωσε επίσης ότι: “Μέσα στο καλοκαίρι ξεμπλοκάρουμε τα έργα της επόμενης δεκαπενταετίας. Μιλάμε για σιδηροδρομικά έργα της τάξεως των 3 με 5 δισ ευρώ, διότι κάποτε πρέπει να ενώσουμε τα λιμάνια μας με το σιδηρόδρομο, δηλαδή η Ελλάδα να παίξει ένα ρόλο, να γίνει κόμβος υποδομών και να μπούμε επιτέλους στη βιομηχανία των logistics, η οποία είναι μία πολλά υποσχόμενη βιομηχανία για τη χώρα μας.”

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail