Πάνω από 300.000 ρωσικά στρατεύματα και 35.000 οπλικά συστήματα τέθηκαν σε ετοιμότητας μάχης

Freepen.gr - Πάνω από 300.000 στρατεύματα και 35.000 οπλικά συστήματα συμμετείχαν σε επιθεωρήσεις ετοιμότητας μάχης σε ολόκληρη τη Ρωσία, δήλωσε την Πέμπτη ο αρχηγός του ρωσικού στρατού, στρατηγός Valery Gerasimov.

"Συνολικά, οι επιθεωρήσεις περιελάμβαναν περισσότερα από 300.000 άτομα και 35.000 είδη εξοπλισμού, στρατιωτικό και ειδικό εξοπλισμό μαζί με 180 πολεμικά πλοία και πλοία και περίπου 900 αεροσκάφη, συμπεριλαμβανομένων 15 αεροσκαφών μεγάλων αποστάσεων και 40 στρατιωτικών μεταφορών", διευκρίνισε ο αρχηγός του Γενικού Επιτελείου.

Κατά τη διάρκεια δύο εβδομάδων, πραγματοποιήθηκαν περισσότερες από 4.000 διάφορες ασκήσεις και ασκήσεις με τα στρατεύματα των στρατιωτικών περιοχών, τις δυνάμεις του Βόρειου Στόλου και τις στρατιωτικές μονάδες και σχηματισμούς των στρατιωτικών κλάδων των Ρωσικών Ενόπλων Δυνάμεων σε 101 εκπαιδευτικούς χώρους, δήλωσε ο Gerasimov.

"Συμμετείχαν πάνω από 500 εκπαιδευτικές εγκαταστάσεις. Οι ασκήσεις διεξήχθησαν σε ολόκληρη την επικράτεια της Ρωσικής Ομοσπονδίας", δήλωσε ο στρατηγός Gerasimov.

Κατά τη διάρκεια των επιθεωρήσεων ετοιμότητας μάχης, τα στρατεύματα πραγματοποίησαν επανατοποθετήσεις με τη συνδυασμένη μέθοδο σε εύρος άνω των 3.500 χλμ. και συγκεντρώθηκαν ως επί το πλείστον σε άγνωστες σειρές πρακτικής για την εκπλήρωση καθηκόντων εκπαίδευσης μάχης, δήλωσε ο αρχηγός του Γενικού Επιτελείου της Ρωσίας.

"Μια ναυτική ομάδα 15 πολεμικών πλοίων της Κασπίας πραγματοποίησε διαμετακομιστική διέλευση από την Κασπία προς τη Μαύρη Θάλασσα, καλύπτοντας μια απόσταση άνω των 1.300 χλμ. Τα αερομεταφερόμενα στρατεύματα ασκούνταν σε προετοιμασία και λειτουργία ως μέρος μιας ομάδας δυνάμεων πολλαπλών υπηρεσιών (στρατεύματα) ) στη νοτιοδυτική στρατηγική περιοχή. Πραγματοποίησαν αεροπορικές επιθέσεις σε απόσταση 1.500 χλμ. ", δήλωσε ο Gerasimov.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail