Με κορωνοϊό βουλευτής του ΚΙΝΑΛ που εμβολιάστηκε προ 2,5 μηνών!

Από κορωνοϊό νόσησε ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ, Γιώργος Φραγγίδης, ο οποίος είχε εμβολιαστεί ως γιατρός πριν από 2,5 μήνες. Την είδηση γνωστοποίησε ο ίδιος με ανάρτησή του στο Facebook, ενώ στο κόμμα και στη Βουλή θα ενεργοποιηθούν τα πρωτόκολλα ιχνηλάτισης, για όσους ήρθαν σε επαφή μαζί του.

Ο κ. Φραγγίδης αναφέρει:

Φίλες και φίλοι, 

Μετά από κάποια ήπια συμπτώματα που είχα, έκανα σήμερα μοριακό τεστ για τον κορωνοϊό και βγήκε θετικό. Έχω κάνει το εμβόλιο εδώ και 2,5 μήνες και οι πιθανότητες να μεταδώσω τον ιό δεν είναι μεγάλες (σύμφωνα μάλιστα με τους Ισραηλινούς ειδικούς, ένας εμβολιασμένος ενδέχεται να νοσήσει ελαφρά αλλά όχι να μεταδώσει τον κορωνοϊό).

Ωστόσο, θεωρώ χρέος μου απέναντι στην κοινότητα, εκτός από την απαραίτητη ενημέρωση που ήδη έχω κάνει στον ΕΟΔΥ, να το γνωστοποιήσω και μέσω του Facebook. Φυσικά, θα ακολουθήσω τον απαραίτητο χρόνο καραντίνας.

Ο ιός είναι πολύ πονηρός και ανθεκτικός και πρέπει να προσέχουμε πολύ.

Εύχομαι σε όλους Καλό Πάσχα, με υγεία και υπομονή. Όλα θα πάνε καλύτερα.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail