2001-2021: ΗΠΑ & ΝΑΤΟ αποχωρούν τρέχοντας από το Αφγανιστάν αλλά καμώνονται ότι θα υπερασπιστούν την Ουκρανία

Ότι η ηγεσία των ΗΠΑ αποτελείται, από παραζαλισμένα κοτόπουλα και το ΝΑΤΟ είναι ανύπαρκτο, σαν πραγματική στρατιωτική δύναμη, το έχουμε γράψει πολλές φορές και η τωρινή, άρον - άρον, διακήρυξη του Jo Biden ότι τα αμερικανικά στρατεύματα, όπως και αυτά του ΝΑΤΟ, θα αρχίσουν να φεύγουν, πριν από την 1η Μαΐου και χωρίς προϋποθέσεις, από το Αφγανιστάν, έρχεται να επιβεβαιώσει του λόγου το αληθές.

Από: tassosanastassopoulos.blogspot.com

Θα φύγουν, λέει ο νέος πρόεδρος των ΗΠΑ, μέχρι τον ερχόμενο Σεπτέμβριο, χωρίς προϋποθέσεις, διότι το να τεθούν προϋποθέσεις, για την απόσυρση των αμερικανικών στρατιωτικών δυνάμεων, είναι ένας τρόπος για να μην φύγουν, ποτέ.

Με λίγα λόγια οι Αμερικανονατοϊκοί την κοπανούν από το Αφγανιστάν ηττημένοι και εξευτελισμένοι, αφήνοντας, πίσω τους ερείπια, εκατοντάδες χιλιάδες νεκρούς, μετά από έναν 20ετή πόλεμο, όπου σπαταλήθηκαν, πάνω από 10 τρισ. $, οδηγώντας στο, περίπου, άτακτο φευγιό των ξένων στρατιωτικών δυνάμεων και στην περιφανή νίκη των Ταλιμπάν, εναντίον των οποίων έγινε ο πόλεμος αυτός.

Αυτό που θα ακολουθήσει θα μοιάζει πολύ, με όσα συνέβησαν στην Σαϊγκόν, τον Απρίλιο του 1975. Οι Αμερικανοί και οι νατοϊκοί θα φύγουν, όπως - όπως και θα αφήσουν τους ντόπιους συνεργάτες τους, στην κακή τους τύχη, την οποία τους ετοιμάζουν οι Ταλιμπάν, αφήνοντας στην άκρη, τις όποιες δεσμεύσεις είχαν αναλάβει, έναντι αυτών.

Κάπως έτσι και με αυτή την συμπεριφορά, το τσούρμο, που διοικεί την Ουάσινγκτων και τη Δύση, στο σύνολό της, προσπαθεί να πείσει ότι θα υπερασπιστεί την Ουκρανία, αν και όταν ο Βλαντιμίρ Πούτιν αποφασίσει να τη διαμελίσει.

Πραγματικά, ο Jo Biden και το συνάφι του είναι, για γέλια και για κλάματα. Και θα ακολουθήσουν σκηνές απείρου κάλλους, εάν η Μόσχα πράξει αυτό, που έπρεπε να πράξει και το οποίο δεν έπραξε, στην Ουκρανία, το 2014.

Ίδωμεν...

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail