Το πιο πολυτελές τροχόσπιτο στον κόσμο είναι διώροφο (video)

Το… 5 αστέρων τροχόσπιτο ενσωματώνει και ασανσέρ που μπορεί να σας μεταφέρει στον δεύτερο όροφο.

Μεγάλη είναι η απήχηση που γνωρίζουν τα τροχόσπιτα από τους λάτρεις της εξοχής, καθώς τους απαλλάσσουν από περιττά έξοδα ενώ τους παρέχουν ένα αίσθημα ανεξαρτησίας και ελευθερίας.

Από: newsauto.gr

Αναστάσης Γαλάνης

Τα τροχόσπιτα, στη συντριπτική τους πλειονότητα, εξοπλίζονται με τα βασικά: Καμιά τουαλέτα, ένα-δυο κρεβάτια και μια «φτωχή» κουζινούλα.

Η κινεζική Saic Maxus – παρακλάδι της αυτοκινητοβιομηχανίας Saic Motors – αλλάζει εκ βάθρων τα όσα ξέραμε για τα τροχόσπιτα, παρουσιάζοντάς μας μια υπερπολυτελή εκδοχή που παραπέμπει… σε πεντάστερο ξενοδοχείο.


 
Ο λόγος για το Life Home V90 Villa Edition, το οποίο ενσωματώνει και έναν αναδυόμενο δεύτερο όροφο, στον οποίο εδρεύει ένα εκλεπτυσμένο, ασιατικού μοτίβου, δωμάτιο για τσάι. Παράλληλα, για να ανέβουν οι φιλοξενούμενοι στον δεύτερο όροφο δεν χρειάζεται να χρησιμοποιήσουν κάποια σκάλα, καθώς υπάρχει ένα ατομικό ασανσέρ.

Οι καινοτομίες, μάλιστα, δεν τελειώνουν εδώ, καθώς το αυτοκινούμενο… σπίτι φέρει τη δυνατότητα να επεκτείνει το πλάτος του, παρέχοντας επιπλέον 20 τετραγωνικά μέτρα.


 
Σημειώνεται πως το Life Home V90 Villa Edition δεν θα μπορούσε να μην ενσωματώνει πλυντήριο, air conditioning, κουζίνα και χώρο παρακολούθησης τηλεόρασης.

Όσον αφορά την τιμή του, το τροχόσπιτο προσφέρεται στα 2.68 εκατ. γουάν (344.000 ευρώ) και μπορεί να εισαχθεί και στην Ελλάδα…

Γνωρίστε το πιο πολυτελές τροχόσπιτο στο βίντεο που ακολουθεί:
 

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail