Τα Sukhoi εξαφανίστηκαν για 72 ώρες και μετά επανήλθαν με 60 επιδρομές στο κεφάλι του ISIS

Freepen.gr - Την Παρασκευή το βράδυ, τα ρωσικά πολεμικά αεροσκάφη επανέλαβαν τους βομβαρδισμούς στην έρημο της Συρίας, μετά την απουσία του από τον εναέριο χώρο για 72 ώρες, χωρίς να αποκαλύψουν περαιτέρω πληροφορίες για τους οποίους σταμάτησαν οι επιχειρήσεις.

Όπως μεταδίδει το ΑΝΗΑ, τα πολεμικά αεροσκάφη πραγματοποίησαν περισσότερες από 60 αεροπορικές επιδρομές με στόχο τους άξονες της εξάπλωσης των μισθοφόρων του ISIS στην ανατολική έρημο της Χάμα και σε άλλες περιοχές εντός του τριγώνου Χαλέπι-Χάμα-Ράκκα, εκτός από τις επιδρομές που έπληξαν την Ανατολική έρημο της Χομς, σκοτώνοντας 11 τρομοκράτες και τραυματίζοντας άλλους σύμφωνα με όσα ανέφερε το Συριακό Παρατηρητήριο για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα.

Αυτό έρχεται σε μια εποχή που οι περιοχές της συριακής ερήμου γίνονται μάρτυρες αυξημένης δραστηριότητας διάσπαρτων πυρήνων του ISIS, οι οποίες εκτοξεύουν επιθέσεις από καιρό σε καιρό στις τοποθεσίες των κυβερνητικών δυνάμεων της Δαμασκού.

Επιπλέον, ο αριθμός των νεκρών από τον Μάρτιο 24, 2019 μέχρι σήμερα, έχει φτάσει τους 1.353 για τις κυβερνητικές δυνάμεις, μεταξύ των οποίων (τουλάχιστον δύο Ρώσοι, εκτός από 145 μέλη από φιλο-ιρανικές ομάδες), οι οποίοι σκοτώθηκαν κατά τη διάρκεια επιθέσεων σε ενέδρες τρομοκρατών του ISIS στα δυτικά του Ευφράτη. Αντίστοιχα 809 τζιχαντιστές του ISIS σκοτώθηκαν κατά την ίδια περίοδο.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail