Τα αιγυπτιακά Su-35 συνεχίζουν δοκιμές στη Ρωσία (ίσως κάποτε τα αντιμετωπίσουμε)

Freepen.gr - Τα αιγυπτιακά Su-35 (tail numbers 9211 & 9214) συνεχίζουν τις δοκιμαστικές πτήσεις στη Ρωσία. Η Αίγυπτος έχει συμφωνήσει με τη Μόσχα για την αγορά περισσότερων από είκοσι αεροσκαφών του συγκεκριμένου τύπου ενώ δεν αποκλείεται να ακολουθήσει επιπλέον παραγγελία.

Επίσης η Αίγυπτος θεωρείται μαζί με την Αλγερία, ως δυνητικοί πελάτες και για το Su-57. Ο αμυντικός αναλυτής Μαχμούντ Γκαμάλ παρουσιάζει τις σχετικές εικόνα από το AirTeam:

Έχουμε τονίσει κατ' επανάληψη ότι η συμμαχία με την Αίγυπτο ενδεχομένως να μην υπήρχε καν, αν οι ελληνικές κυβερνήσεις, με αποκορύφωμα τη σημερινή, δεν έβαζαν στο τραπέζι προς διαπραγμάτευση τα κυριαρχικά μας δικαιώματα. 

Ενδεχομένως η κατάσταση να ήταν πολύ διαφορετική. Αν υπάρξει ποτέ κυβέρνηση που να θελήσει να υπερασπιστεί τα κυριαρχικά δικαιώματα της χώρας, τότε ενδέχεται αυτά τα αεροσκάφη να τα βρούμε μπροστά μας, όπως επίσης και όλον αυτόν τον υπερσύγχρονο στόλο που αρχίζει να αποκτά η Αίγυπτος με τις FREMM, τις Α200, τις Gowind 2500 κτλ.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail