Καβγάς Τζανακόπουλου - Καιρίδη on air: «Πάρτε ηρεμιστικά» - «Δε συζητώ με αυτό το γελοίο πρόσωπο»

Πραγματικός χαμός επικράτησε στον αέρα της πρωινής εκπομπής της ΕΡΤ, με την ένταση μεταξύ Δημήτρη Τζανακόπουλου και Δημήτρη Καιρίδη να χτυπάει «κόκκινο».

Από: topontiki.gr

Ο βουλευτής και Γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ αντέδρασε έντονα σε όσα ακούστηκαν από τον συνομιλητή του και βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, περί «αθλιότητας» και «τραμπούκων», με τον κ. Τζανακόπουλο να τονίζει ότι «δεν ανέχεται ειρωνίες».

Ο βουλευτής της αξιωματικής αντιπολίτευσης αναφερόμενος στον «γαλάζιο» βουλευτή ανέφερε ότι «δεν είστε Λουδοβίκος» και ζήτησε σεβασμό, με τον δεύτερο να τον καταγγέλει ως «τραμπούκο» και τον πρώτο να του ζητά να ανακαλέσει.

Και ενώ τα πνεύματα ηρέμησαν, μετά από μερικά λεπτά ξέσπασε νέος γύρος καβγά με τον κ. Καιρίδη να λέει στον συνομιλητή του να πάρει «ηρεμιστικά ή να κάνει ένα κρύο ντους» για να ηρεμήσει.

Τότε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ αποχώρησε από την εκπομπή, καταγγέλλοντάς τον ως «γελοίο πρόσωπο».

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail