Η Ελλάδα ως ο μεγαλύτερος ευεργέτης του δυνάστη της

Οι κυρίαρχοι κύκλοι και τα περισσότερα μμε εμφανίζουν τις ελληνοτουρκικές διερευνητικές συζητήσεις, όπως η χθεσινή μυστική και επτασφράγιστη τετράωρη (!) συζήτηση, περίπου ως μία ουδέτερη ανώδυνη διαδικασία , κάτι παρόμοιο με “win-win“.

Από: iskra.gr - Παναγιώτης Λαφαζάνης

Προφανώς απευθύνονται σε ηλιθίους!

Διότι μετά από 62 γύρους  “ διερευνητικών “ συνομιλιών , η Ελλάδα παγίωσε την ουδετεροποίηση (!) των θαλασσίων ζωνών  του Αιγαίου , γκριζοποίησε τα ΄Ιμια και άνοιξε την όρεξη της Τουρκίας να διεκδικεί σειρά από ελληνικές νησίδες και νησιά , απεμπόλησε ουσιαστικά τα 12 νμ στο αρχιπέλαγος , νομιμοποίησε στην πράξη το τουρκολιβυκό μνημόνιο , υπέγραψε όχι μόνο μιά ετεροβαρή αλλά και άθλια συμφωνία με την Αίγυπτο για την ΑΟΖ, με την οποία εγκατέλειψε τα ανατολικά του 28ου Μεσημβρινού , εξοβελίστηκε στην πραγματικότητα από την Ανατολική Μεσόγειο , παρακολούθησε ως θεατής την άλωση της Αμμοχώστου και εγκατέλειψε την Κύπρο να υφίσταται την αρπαγή και την λεηλασία των θαλάσσιων δικαιωμάτων της , για να μην προσθέσουμε και πολλά άλλα .

Το αστείο της υπόθεσης είναι ότι η Ελλάδα τόσο με την  γελοία, εν μέσω βάναυσων και περιφρονητικών τουρκικών επιθετικών κινήσεων , επανέναρξη των “ διερευνητικών“ όσο και με το “ δώρο “ της προαναγγελθείσας  συνάντησης του Δένδια με τον Τσαβούσογλου στα μέσα Απριλίου , προσέφερε μια ανέλπιστης αξία εξυπερέτηση στην Τουρκία.

Της  έστρωσε περίπου  το έδαφος ώστε η Τουρκία , αντί να βρεθεί υπόλογη , να έχει περίπου “ λαμβάνειν “ και το ευρωπαϊκό βραβείο ειρήνης στην επικείμενη Σύνοδο Κορυφής της ΕΕ της 25ης Μάρτη , συμβολική μέρα που κλείνουν και τα 200 χρόνια της ελληνικής επανάστασης ! Και να λάβει η Τουρκία το ευρωπαϊκό βραβείο τόσο πανηγυρικά, που να συνοδεύεται και με υπέρογκα χρηματικά έπαθλα , τα οποία θα αφορούν υπερφουσκωμένα κονδύλια για τους πρόσφυγες και σειρά ευρωπαϊκών προγραμμάτων , μαζί με νέους προνομιακούς εμπορικούς όρους στην τελωνειακή ένωση της με την ΕΕ.

Δεν ξέρω αν έχει υπάρξει ποτέ πιο γεναιόδωρος ευεργέτης της Τουρκίας από την βαθιά υποτελή και εθελόδουλη Ελλάδα, ευεργέτης μάλιστα που προσφέρει άφθονα και πλουσιοπάροχα τα  “ δώρα “ του στον δυναάστη του ως ανταμοιβή για τον συνεχή ακρωτηριασμό του .

Αλλά δεν φταίνε αυτοί πού ξεπουλάνε την πατρίδα μας , φταίνε και εκείνοι που τους ανέχονται και ανέχονται συνάμα και όλους τους “ καραγκιόζηδες “ που με  ανούσιες   “πατριωτικές“  κορώνες και  “αντισυστημικές“ αερολόγιες που δεν θιγούν τις δομές της ελληνικής υποτέλειας και του δουλοπρεπούς  κατευνασμού,  πασχίζουν να πιάσουν στασίδια και καρέκλες και να γίνουν  “χαλίφηδες“ στη θέση του  “ χαλίφη “ .

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail