FALCON EYE–1: Έλληνες και Σαουδάραβες κυριαρχούν στους ουρανούς της Κρήτης

Νεώτερες φωτογραφίες της διμερούς άσκησης «Saudi – Hellenic Joint Exercise 21», με την επωνυμία «FALCON EYE – 1» έδωσε στη δημοσιότητα το σαουδαραβικό υπουργείο Αμυνας. Στην άσκηση μετέχουν ελληνικά F-16 της 115 Πτέρυγας Μάχης (ΠΜ) στην Αεροπορική Βάση της Σούδας της Κρήτης όπου έχουν αναπτυχθεί για πρώτη φορά μαχητικά αεροσκάφη F-15 της Σαουδικής Αραβίας.

Η «FALCON EYE – 1» εντάσσεται στο πλαίσιο των διεθνών συνεργασιών των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων με φίλες και σύμμαχες χώρες, που έχουν δρομολογηθεί και εκτελούνται επισταμένως και συνεχώς το τελευταίο χρονικό διάστημα με βάση το συνολικό σχεδιασμό του ΓΕΕΘΑ. Έχει δε ως σκοπό την αναβάθμιση του επιπέδου συνεργασίας και συναντίληψης μεταξύ των συμμετεχουσών δυνάμεων.








Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail