Άνοιξαν πυρ οι Ουκρανοί κατά των Ρωσόφωνων στο Ντονμπάς - Κατερρίφθη ουκρανικό drone

Freepen.gr - Οι δυνάμεις της Λαϊκής Δημοκρατίας του Ντόνετσκ (DPR) έχουν καταρρίψει ένα μη επανδρωμένο εναέριο όχημα που ανήκει στις Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας, το οποίο χρησιμοποιήθηκε για να καθοδηγήσει και να προσαρμόσει τις βολές πυροβολικού εναντίον του Luganskoye, που βρίσκεται νότια του Ντόνετσκ, δήλωσε το Σάββατο ο Eduard Basurin, αναπληρωτής επικεφαλής του τμήματος πολιτοφυλακής του DPR.

"Ενώ βομβάρδιζαν τον οικισμό Luganskoye, οι Ουκρανοί ένοπλοι ρύθμισαν τα πυρά των όλμων 120 χιλιοστών με ένα Mavic-2 drone, το οποίο καταστράφηκε σε συντονισμένη δράση από τις μονάδες αεράμυνας της Λαϊκής Πολιτοφυλακής του DPR", δήλωσε ο Basurin σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων του Ντόνετσκ.

Σύμφωνα με την αποστολή του DPR στο Κοινό Κέντρο Ελέγχου και συντονισμού κατάπαυσης του πυρός (JCCC), οι ουκρανικές δυνάμεις άνοιξαν πυρ στο Luganskoye την Παρασκευή στις 22:45 ώρα Μόσχας. Ο ουκρανικός στρατός εξαπέλυσε οκτώ όλμους 120 χιλιοστών.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail