Αντώναρος: «Εξυπνα μέτρα προανήγγειλαν, μας σέρβιραν ανεπαρκείς ηλιθιότητες»

Μας είχαν προαναγγείλει "έξυπνα μέτρα". Λίγο αργότερα γινόταν διαρροή για γενικό λοκντάουν. Λίγο μετά διέψευσαν τους εαυτούς τους: Μας σέρβιραν ανεπαρκείς ηλιθιότητες που σκέφτηκαν κάποιοι αστείοι...επιτελείς. 

Ευάγγελος Αντώναρος (fb)

Καμμία εξήγηση για το μπρος πίσω. Καμμία εξήγηση για τους ανόητους περιορισμούς που επιχειρούν να επιβάλουν -- να δούμε πως θα το κάνουν...πως και ποιοι θα "μετράνε" τα 2 χιλιόμετρα. Πως θα ελέγχουν τη μετάβαση από το δήμο Καλλιθέας στο Μοσχάτο. 

Η κυβέρνηση του ανέμελου Κυριάκου Μητσοτάκη (που μέχρι προχθές μας ήθελε να μας κάνει να πιστέψουμε ότι είμαστε στην τελική ευθεία ενός μαραθωνίου) αδιαφορεί για μια ακόμη φορά για τον μέσο Έλληνα πολίτη. Για τον μικροεπιχειρηματία. Για τους συνταξιούχους. Για τους μεροκαμιατάρηδες. 

Μια συρραφή από ψέμματα, παραπληροφόρηση, μισές αλήθειες και μπαρούφες που δεν είναι καν προσεκτικά παρουσιασμένες. Παραπειστικές πληροφορίες για δήθεν νέες ΜΕΘ όπου απλά εφαρμόζεται το σύστημα μεταφοράς προσωπικού...

Στην πιο κρίσιμη καμπή της μεταπολιτευτικής της ιστορίας η Ελλάδα έχει την ατυχία να βρίσκεται στο τιμόνι της χώρας η χειρότερη κυβέρνηση των τελευταίων 46 ετών με έναν ανεπαρκή, μισό-εξαφανισμένο κι αυτοθαυμαζόμενο πρωθυπουργό που κάνει κουμάντο με την ανίκανη παρεούλα του. 

Δυστυχώς τα χειρότερα είναι ακόμη μπροστά μας. Αφού τώρα μάθαμε ότι τα "λεφτά στέρεψαν". Άρα κανείς δεν έχει να περιμένει ουσιαστική βοήθεια από το βυθιζόμενο πλοίο. Αλλά που ξέρεις...Μπορεί να μας σώσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης που όλο μας υπόσχεται ότι θα μας φέρει -- συνεπικουρούμενος από τον άφαντο προσφάτως Υπουργό του επί της υπανάπτυξης.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail