Αντώναρος: Η κυβέρνηση θέλει να μαντρώσει τους Έλληνες ώστε να μην έχουν δυνατότητα αντίδρασης!

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη κηρύσσει τον πόλεμο στην κοινωνία. Μα τι είναι αυτά που λες; θα μου αντιτάξουν κάποιοι. Όπως ακριβώς το λέω είναι. 

Ευάγγελος Αντώναρος

Δήθεν νοιάζεται για αυτήν, αλλά όσα κάνει κι αποφασίζει αποδεικνύουν ακριβώς το αντίθετο. Θέλει να της βάλει τα δυό πόδια σ' ένα παπούτσι. Να την καθυποτάξει. Να τη φέρει στα μέτρα τα δικά του και της ανίκανης ηγετικής του ομάδας από άμπαλους δήθεν τεχνοκράτες.

Αφού σερβίρισε διάφορες μπαρούφες το τελευταίο διάστημα για δήθεν επικείμενο τέλος της πανδημίας,τώρα βρίσκει την εύκολη λύση. Γενικό, οριζόντιο λοκντάουν. Ό,τι χειρότερο. Κι ας ξέρει ότι το αποτέλεσμα δε θα είναι αυτό που υπόσχεται στους ταλαιπωρημένους πολίτες, στη γονατισμένη κοινωνία, στην αποδεκατισμένη οικονομία.

Το κάνει: 1.Γιατί είναι με την πλάτη στον τοίχο. 2. Αλλά και γιατί θέλει να μαντρώσει τους Έλληνες ώστε να μην έχουν δυνατότητα αντίδρασης. Αντίδραση ενάντια στη δική του αδιαφορία και ανικανότητα να ενισχύσει ουσιαστικά (όχι στα λόγια και με μετακινήσεις ιατρονοσοκομειακού προσωπικού πέρα-δώθε) το ΕΣΥ. Να αγοράσει εμβόλια στην διεθνή αγορά όπως κάνουν στο μεταξύ τόσες άλλες ευρωπαϊκές χώρες. Να δώσει ζεστό χρήμα σε όσους πλήττονται αντί για δανεικά με τα οποία δεσμεύει τους πάντες για το μέλλον.

Λέμε βροντερό ΌΧΙ. 

Δε θα επιτρέψουμε στον ανίκανο Κυριάκο Μητσοτάκη και την εκτελεστική ομάδα του να προχωρήσουν στην καταστροφή της Ελλάδας

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail