Πρώην στέλεχος του ΑΚΡ φαίνεται να σνιφάρει κοκαΐνη και λέει πως ήταν ζάχαρη άχνη!

Μέλος του κυβερνώντος Κόμματος Δικαιοσύνης και ανάπτυξης (ΑΚΡ) υπερασπίστηκε τον εαυτό του ενάντια στις κατηγορίες για ναρκωτικά λέγοντας ότι η ουσία που χρησιμοποίησε ήταν ζάχαρη άχνη και όχι κοκαΐνη.

Ο Kürşat Ayvatoğlu, ο οποίος φαίνεται να σνιφάρει κοκαΐνη σε ένα πολυτελές αυτοκίνητο σε ένα βίντεο που διαμοιράστηκε στα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης, συνελήφθη στις 26 Μαρτίου και διαγράφηκε επίσης από το ΑΚΡ.

Στην υπεράσπισή του, ο Ayvatoğlu επιβεβαίωσε ότι το πρόσωπο στο βίντεο ήταν αυτός, αλλά αρνήθηκε ότι το βίντεο είναι καινούργιο καθώς επίσης πως η λευκή ουσία που φαίνεται σε ένα πιάτο είναι κοκαΐνη.

"Αυτό που βλέπετε να σνιφάρω στο βίντεο δεν είναι απολύτως ναρκωτικό. Είναι ζάχαρη άχνη. Διασκεδάζαμε ως ομάδα φίλων ακούγοντας ξένη μουσική και προσποιούμενοι ότι χρησιμοποιούσαμε ναρκωτικά", δήλωσε ο Ayvatoğlu στην κατάθεσή του, αναφέρει το ankaragazetecisi.com στις 27 Μαρτίου.

Ο Ayvatoğlu δηλώνει πως καταγράφηκε εν αγνοία του κι ότι θα προχωρήσει σε καταγγελία εναντίον αυτού που διαμοίρασε το βίντεο δηλώνοντας θύμα.

Οι εικόνες στα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης έδειξαν έναν τρόπο ζωής που έρχεται σε άμεση αντίθεση με αυτόν που προωθείται από το ισλαμικό ΑΚΡ.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail