Με τουρκικές πλάτες ετοιμάζει επίθεση το Κίεβο στην ανατολική Ουκρανία: Συναγερμός για Μόσχα κι Ελληνισμό!

Σύννεφα πολέμου συγκεντρώνονται πάνω από την Ανατολική Ουκρανία και τις δύο ρωσόφωνες λαϊκές λεγόμενες δημοκρατίες που έχουν defacto αποσχιστεί από το Κίεβο, όπως μεταδίδει ο Θανάσης Αυγερινός για το ΟΡΕΝ. Για πρώτη φορά εδώ και μερικά χρόνια πύκνωσαν τα πυρά εναντίον στόχων μέσα στην πρωτεύουσα της περιοχής, του Ντόνετσκ και συγκεντρώνονται μεγάλες στρατιωτικές δυνάμεις από την ουκρανική πλευρά σαν να προετοιμάζεται κάποιο σχέδιο ανακατάληψης τους από την πλευρά του Κιέβου.

Συχνά οι άμαχοι γίνονται στόχοι του πυροβολικού των Ουκρανών αλλά σπάνια μαθαίνουμε από τα διεθνή πρακτορεία τι συμβαίνει ίσως γιατί τα θύματα είναι κυρίως Ρώσοι.

Ρώσοι ανταποκριτές μεταδίδουν από την περιοχή ότι Τούρκοι εκπαιδευτές και μη επανδρωμένα αεροσκάφ, τα γνωστά Bayraktar, έχουν εγκατασταθεί στο αεροδρόμιο της Mαριούπολης το προετοιμάζουν ουσιαστικά την επίθεση αυτή.

Το πολύ δυσάρεστο για την Ελλάδα είναι ότι η πόλη της Μαριούπολης θεωρείται το μεγαλύτερο ομογενειακό κέντρο στην Ουκρανία όπου χιλιάδες κάτοικοι έχουν ελληνική καταγωγή.

Οι καταγγελίες αυτές θα είχαν μικρότερη βαρύτητα αν δεν τις έκανε ένας από τους πιο γνωστούς δημοσιογράφους της Ρωσίας στην που θεωρείται ο εκφραστής του Κρεμλίνου, ο Βλαντίμιρ Σολομπιόφ ο οποίος μοιάζει να προετοιμάζει τη ρωσική κοινή γνώμη για κάποια επερχόμενη ενδεχόμενη απειλή.

Ο Σολομπιόφ εκτιμά ότι το Κιέβο έχει αναθαρρήσει από τη συμμαχία του με την Τουρκία και το αποτέλεσμα της σύρραξης στο Ναγκόρνο-Καραμπάχ. από εκτιμάει υπό την ηγεσία του τη βοήθεια να πάρεις ή από την αναπτυσσόμενη συμμαχία της με την Τουρκία από το αποτέλεσμα της σύρραξης στο ναγκόρνο-καραμπάχ ενδεχομένως στις Ηνωμένες Πολιτείες ο επόμενος όπως δηλώνουν διάφοροι ουκρανοί εθνικιστές πολιτική ίσως επειδή ο Θήβα επίθεση κατά των δύο επαρχιών για να λυθεί το θέμα ο Ερντογάν στο ναγκόρνο-καραμπάχ


 

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail