Άσαντ και Πούτιν κατέκαψαν τουρκοκρατούμενη περιοχή - Τουρκική επίθεση χτύπησε και σε ρωσική βάση

Freepen.gr - Νύχτα κόλαση για τις τουρκικές δυνάμεις και τους μισθοφόρους της στην κατεχόμενη ζώνη της Τζαραμπλούς και της Αλ Μπαμπ που κατελήφθησαν το φθινόπωρο του 2016 με την επιχείρηση "Ασπίδα του Ευφράτη".

Συριακά και ρωσικά μαχητικά σε χαμηλές πτήσεις επιτέθηκαν κατά στόχων στην πόλη Ταρχίν κοντά στην Αλ Μπαμπ αλλά και στην ανατολική ύπαιθρο της τελευταίας.

Επίσης φαίνεται κατά την επίθεση των Ρώσων να χρησιμοποιήθηκαν βλήματα Tochka για να πληγούν οι πετρελαϊκές δομές των ισλαμιστών. 

Τουρκικές δυνάμεις, σύμφωνα με πηγές στο Twitter, έπληξαν ρωσική βάση κοντά στην Αλ Σάμπχα βορειοδυτικά της Ιεράπολης (Μανμπίζ) καθώς σύμφωνα με το Στρατιωτικό Συμβούλιο της πόλης οι Τούρκοι επιτέθηκαν με ρουκέτες τα χωριά al-Dandaniya, al-Sayyada και Umm Lasas.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail