Η Ουκρανία σε πορεία σύγκρουσης στο Ντονμπάς - Αρνήθηκε διαπραγματεύσεις για πολιτικά ζητήματα

Freepen.gr - «Οι εκπρόσωποι του Κιέβου κάνουν ό, τι είναι δυνατόν για να εμποδίσουν το ουσιαστικό έργο και να απομακρύνουν τους εκπροσώπους του Ντονμπάς από τη διαδικασία διαπραγμάτευσης. Όταν πρόκειται για τις πολιτικές και νομικές υποχρεώσεις τους, οι αντιπρόσωποι του Κιέβου δεν είναι άμεσα ικανοποιημένοι με το καθεστώς των εκπροσώπων του κοινού των Δημοκρατιών του λαού του Ντόνετσκ και του Λουχάνσκ» αναφέρει ανακοίνωση της αυτοπροσδιοριζόμενης ως Λαϊκής Δημοκρατίας του Ντόνετσκ.

Το εμπόδιο ήταν η Μάγια Πιρόγοβα, η οποία επρόκειτο να συμμετάσχει στη διαδικασία των διαπραγματεύσεων ως εκπρόσωπος του Ντονμπάς αλλά κατηγορείται από τις ουκρανικές ειδικές υπηρεσίες για τη δημιουργία τρομοκρατικής οργάνωσης.

Η ανακοίνωση κάνει λόγο για παραλογισμό των εκπροσώπου της Ουκρανίας, κ. Κοστίν σημειώνοντας όλοι όσοι συμμετείχαν στη δημιουργία των δημοκρατιών της ανατολικής Ουκρανίας έχουν την "ιδιότητα" του συμμετέχοντα, του δημιουργού ή του ηγέτη μιας τρομοκρατικής ομάδας.

Κατά τους ρωσόφονους αυτονομιστές οι Ουκρανοί εκπρόσωποι σαμποτάρουν την ειρηνευτική διαδικασία με πλασματικά προσχήματα.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail