Ο διασυρμός της Ελλάδας

Ο κ. Μητσοτάκης, επιβάλλοντας την κυρία Σακελλαροπούλου στην Προεδρία της Δημοκρατίας, δείχνει τη βαθιά περιφρόνησή του στον ελληνικό λαό

Γυναίκα, που έχει άμεση ανάγκη από βοήθεια (οικονομική, ψυχολογική, ιατρική), παρέκαμψε δρακόντεια μέτρα ασφαλείας και βρέθηκε μέχρι την πίστα του αεροδρομίου για να κάνει τράκα σε επισήμους και να πει τον πόνο της στον καλοντυμένο κύριο που βλέπουμε στα δεξιά. Αυτή είναι η πρώτη ερμηνεία της φωτογραφίας που «κοσμεί» το παρόν.

Μάλιστα, αν δεν ήμασταν Έλληνες και δεν γνωρίζαμε πρόσωπα και πράγματα, και ενημερωνόμασταν ότι κάποιος σ’ αυτή τη φωτογραφία είναι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας χώρας, με τίποτα δεν θα πήγαινε ο νους μας στην κυρία με το παλτό χρώματος baby blue, που είναι τρία νούμερα μεγαλύτερό της και την έχει καταπιεί, και ταυτόχρονα φορά ένα ξεκούδουνο ζευγάρι παπουτσιών, τα οποία την κάνουν να δείχνει λες και είναι έτοιμη να μαζέψει ελιές.

Καθώς λένε οι ειδικοί στην αθλητική υπόδηση, αυτά τα παπουτσικά είναι Hogan και το ζευγάρι κοστίζει 300-400 €. Ακόμα κι αν είναι όντως αυτή η φίρμα και κοστίζουν τόσο τα παπούτσια της κυρίας, καλύτερα θα ήταν να μετατρέψει το ποσό σε πεντάευρα και να τυλίξει με αυτά τα πόδια της. Καλύτερα θα φαινόταν.

Αυτή η εικόνα είναι αξιοθρήνητη. Δεν μπορεί να δικαιολογηθεί με τίποτα. Υποτιμά τη χώρα, τον θεσμό και τους Έλληνες. Αν κάποιος/α θέλει να κινείται «εκτός ενδυματολογικών κωδίκων», μπορεί να ιδιωτεύει. Ουδείς θα τον/την εμποδίσει. Όμως, από τη στιγμή που αναλαμβάνει καθήκοντα εκπροσώπησης του έθνους των Ελλήνων, του κράτους και του λαού, έχει την υποχρέωση να γνωρίζει ότι ο τύπος ΕΧΕΙ και ΕΙΝΑΙ ουσία.

Αν ο τύπος δεν έχει ουσία, ας καταργηθεί και η Προεδρία της Δημοκρατίας, για την οποία οι πολιτικοί αποφαίνονται ότι έχει ρόλο «διακοσμητικό». Αυτό το άθλιο θέαμα που βλέπουμε στη φωτογραφία δεν είναι… διακόσμηση, αλλά πρόκληση. Η Σακελλαροπούλου πρέπει να έχει μέγα πρόβλημα. Δεν έχει συναίσθηση του ρόλου της, των ρούχων της, του περιβάλλοντος, της χώρας. Ο κ. Μητσοτάκης, επιβάλλοντας την κυρία Σακελλαροπούλου στην Προεδρία της Δημοκρατίας, δείχνει τη βαθιά περιφρόνησή του στον ελληνικό λαό.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail