Πολάκης: Φέρτε μονοκλωνικά, συλλέξτε πλάσμα αναρρώσαντων και εμβολιασθέντων να σωθούν ζωές!

Την αναγκαιότητα εισαγωγής μονοκλωνικών αντισωμάτων καθώς επίσης συλλογής πλάσματα τόσο από ασθενείς που έχουν αναρρώσει από τον Covid 19 όσο και εμβολιασθέντες, προτείνει ο πρ. αν. υπουργός Υγείας και βουλευτής Χανίων, Παύλος Πολάκης σε πρόσφατη ανάρτησή του στο διαδίκτυο:

ΕΠΕΙΔΗ το πράγμα φουντώνει και εσείς μόνο τα λοκ ντάουν είστε ικανοί να κάνετε ΑΓΩΝΙΩΔΩΣ ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΤΑ ΕΞΗΣ:

1) Φέρτε ΤΩΡΑ τα μονοκλωνικά αντισώματα. Ο ευρωπαϊκός οργανισμός έδωσε την έγκριση που και καλά περιμένατε! (οι Ούγγροι οι Γερμανοί και οι Ιταλοί τα έφεραν ΠΡΙΝ την έγκριση)

2) Προχωρήστε σε συνεννόηση με τις πανεπιστημιακές και τις μεγάλες κλινικές του ΕΣΥ, τις αιμοδοσίες των νοσοκομείων το Εθνικό κέντρο αιμοδοσίας σε ΜΑΖΙΚΗ συλλογή:

α) Πλάσματος από αναρρώσαντες ασθενείς COVID που έχει αντισώματα και το οποίο γίνεται ήδη σε μικρή όμως κλίμακα 

β) ΚΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ: σε συλλογή πλάσματος από ΕΜΒΟΛΙΑΣΘΕΝΤΕΣ ΑΣΘΕΝΕΙΣ που φαίνεται από πρόδρομα στοιχεία πως έχουν πολύ υψηλό τίτλο ΕΞΟΥΔΕΤΕΡΩΤΙΚΩΝ αντισωμάτων (και όχι μόνο αντισπαικ)!!!!

ΚΑΝΤΕ ΑΥΤΑ, ΘΑ ΣΩΘΟΥΝ ΖΩΕΣ!!!!

Οι άνθρωποι ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΤΩΡΑ ,ΟΧΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ!!!!!

Παύλος Πολάκης, Γιατρός, Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Χανίων, πρ αναπλ Υπ Υγείας.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail