Καλά καλά δεν ορκίστηκε ο Λίβυος πρωθυπουργός, ετοιμάζει βαλίτσες για Αγκυρα;

Freepen.gr - Μια πηγή αποκάλυψε στο 218News ότι ο επικεφαλής της κυβέρνησης εθνικής ενότητας, Abdul Hamid Dabaiba, σχεδιάζει να επισκεφθεί την Τουρκία αφού η κυβέρνησή του ορκίστηκε ενώπιον της Βουλής των Αντιπροσώπων,  προσθέτοντας ότι ο Dabaiba είχε επικοινωνήσει με τον Τούρκο πρόεδρο τρεις φορές από την εκλογή του.

Ο Dabaiba θα συναντηθεί κατά τη διάρκεια της επίσκεψης με Λίβυους αξιωματούχους όπως ο διοικητής της κεντρικής τράπεζας στην "Τρίπολη" Αλ-Siddiq Al-Kabir, και ο επικεφαλής της Εθνικής Εταιρείας πετρελαίου, Μουσταφά Σαναλά, καθώς η τριμερής συνάντηση θα χρηματοδοτηθεί από την Τουρκία.

Η πηγή μίλησε για εσωτερικές προσπάθειες να διαταραχθεί η κυβέρνηση εθνικής ενότητας υπό την ηγεσία ενεργών προσωπικοτήτων στην πολιτική σκηνή, υποδεικνύοντας ότι αυτές οι προσπάθειες εξόργισαν την Άγκυρα, η οποία γρήγορα ήρθε σε επαφή με ένα από αυτά τα πρόσωπα για να επιβεβαιώσει ότι οποιαδήποτε ακούσια κίνηση εναντίον της κυβέρνησης Dabaibaα δεν θα τύχει  οποιασδήποτε τουρκικής υποστήριξης.

Ο Dabaiba έχει μεγάλο παρελθόν με την Τουρκία και ήδη τα πρώτα δείγματα είναι αρνητικά σε ότι μας αφορά την "ανεξαρτησία" τους έχοντας ήδη ξεκαθαρίσει πως το τουρκολιβυκό μνημόνιο θα εφαρμοστεί διότι συμφέρει τη Λιβύη.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail