Γενναία Σαμιώτισσα στρίμωξε στη γωνία τη Γιόχανσον για τη μεταναστευτική μπίζνα

Η Ελλάδα μπορεί να μη διαθέτει πολιτικούς που την υπερασπίζονται, αλλά τουλάχιστον υπάρχουν ακόμη πολίτες που το πράττουν. Μια Σαμιώτισσα βάζει στη θέση της Επίτροπο της Ε.Ε. Γιόχανσον όσον αφορά την παράνομη μετανάστευση.

Της αναφέρει την γκριζοποίηση των ακριτικών νησιών, τη δημιουργία μουσουλμανικών "πόλεων" μέσω μεγάλων εγκαταστάσεων, τη χρηματοδότηση της Τουρκίας η οποία εργαλειοποιεί την παράνομη μετανάστευση, την καταστροφή της οικονομίας των νησιών και το γεγονός ότι οι Ευρωπαίοι αισθάνονται ασφαλείς χάρη στην ελληνική εμπροσθοφυλακή. 

Ένας άλλος πολίτης εκφράζει την πικρία του ότι όλοι όσοι επισκέπτονται το νησί ενδιαφέρονται μόνο για τους αλλοδαπούς και όχι τους γηγενείς κατοίκους του, οι οποίοι πρόσφατα επλήγησαν κι από σεισμό.

Αμφότεροι δηλώνουν ότι οι νησιώτες δε θα επιτρέψουν να καταστεί η Σάμος γκρίζα ζώνη.

Αν κάποιος θέλει πραγματικά να βοηθήσει όσους πεινάνε, δεν είναι ανάγκη να ευνοεί τον ξεσπιτωμό τους, μπορεί αντίθετα να στείλει χρήματα για επενδύσεις και δουλειά εκεί.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail