Θα δούμε το χάος ολοζώντανο μπροστά μας...

 

...καὶ ἐσαλεύθη καὶ ἔντρομος ἐγενήθη ἡ γῆ, καὶ τὰ θεμέλια τῶν ὀρέων ἐταράχθησαν καὶ ἐσαλεύθησαν, ὅτι ὠργίσθη αὐτοῖς ὁ Θεός. (Ψαλμ. 17.8)

Μετάφραση: "Τότε σαλεύτηκε η γη κι άρχισε να τραντάζεται, και ταρακουνήθηκαν τα θεμέλια των βουνών και συγκλονίστηκαν, γιατί εναντίον τους οργίστηκε ο Θεός".

Από: romfea.gr - Του Αιμίλιου Πολυγένη

Οι μετεωρολόγοι μας προειδοποιούν από μέρες τι καιρό θα κάνει, μέσα από τις γνώσεις και τα σημάδια του ουρανού, παρόλο που οι προβλέψεις πολλές φορές πέφτουν παταγωδώς έξω.

Ο πρωτόγνωρος για τα δεδομένα σεισμός που κουνάει την Ελλάδα συνεχώς τις τελευταίες ημέρες, έρχεται σε μια εποχή που οι Έλληνες, μήνες τώρα ζούν "φυλακισμένοι" και τρομοκρατημένοι στα σπίτια τους.

Είμαστε τόσο υποκριτές που περιφρονούμε και αδιαφορούμε ή και εθελοτυφλούμε, στο να μη θέλουμε να βλέπουμε και εμείς αυτά που μας έδειξαν οι Προφήτες και οι Άγιοι της Εκκλησίας.

Μέχρι και για το που πορεύεται η ανθρωπότητα και τι πρόκειται να συμβεί...είναι όλα γραμμένα κατά γράμμα έως και της συντελείας του κόσμου.

Οι Εκκλησίες και τα Μοναστήρια που έπρεπε να είναι ανοιχτά ως καταφύγια του λαού, δυστυχώς εδώ και μήνες είναι και αυτά κλειδωμένα ένεκα του φόβου και της απιστίας.

Ο Θεός έρχεται τώρα να γκρεμίσει αυτόν τον εγκλεισμό, όπως όταν γκρέμισε τα τείχη και έσπασε τα δεσμά του Απόστολου Παύλου στην φυλακή, όπου ελευθερώθηκαν όλοι οι φυλακισμένοι....

Λίγα λεπτά μετά τον δεύτερο πολύ δυνατό σεισμό στην Ελασσόνα, υπήρξε θηριώδης σεισμός της κλίμακας 8.1 Ρίχτερ στη Νέα Ζηλανδία...

Αμέσως, η σκέψη που περνά από το μυαλό όλων είναι το τι θα γινόταν αν ένας τέτοιος σεισμός γινόταν στην Ελλάδα, αλλά και ποια θα ήταν τα αποτελέσματα...

Τα λόγια του Αγίου Πορφυρίου είναι πιο επίκαιρα από ποτέ: Θα δούμε το χάος ολόκληρο μπροστά μας και θα πούμε όλοι πίσω όλοι πίσω Πλανηθήκαμε!

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail