Γράμμα στον πρωθυπουργό: Άριστέ μου Κυριάκο

Γράμμα στον πρωθυπουργό

Άριστε πρωθυπουργέ μου, γλυκέ μου Κούλη!

Όχι! Δεν κατηγορώ εσένα για όλα τα αδιανόητα που γίνονται εις βάρος μας.

Ανάμεσα μας, κυκλοφορούν ένθερμοι υποστηρικτές δικοί σου, αλλά και της πιο φαιδρής «ομάδας ειδικών» που έχει υπάρξει ποτέ.

Δίπλα μας κινούνται άνθρωποι που όχι μόνο δεν βλέπουν την ολοκληρωτική καταστροφή συνανθρώπων τους, αλλά και που αν τυχαία την δουν, την σκεπάζουν ξεδιάντροπα με μικροκομματικές άριες! Υπάρχουν γύρω μας τρομαγμένες φιγούρες που όχι μόνο πιστεύουν, αλλά αγωνίζονται και να πείσουν ότι όλα τα αντιφατικά, τα αναποτελεσματικά, τα παράλογα, τα παράνομα που βίαια μας επιβάλλονται, έχουν μόνο στόχο την προστασία της πολύτιμης υγείας μας. Ξέρεις ποιας υγείας! Της ίδιας, που επί δεκαετίες εξευτελίζετε εσύ και οι όμοιοι σου.

Σε στηρίζουν άνθρωποι που τρέμουν από φόβο πως μια μέρα ίσως χάσουν τη ζωή τους σε κάποια ΜΕΘ, αντί να τρέμουν από θυμό για τη ζωή που τους στερείς κάθε μέρα εδώ κι ένα χρόνο.

Δεν φταις εσύ αστείε πρωθυπουργέ μου!

Χωρίς τους υπέρμαχους του καταστροφικού σου πλάνου, δεν θα υπήρχατε ούτε εσύ, ούτε αυτό.

Σε θαυμάζω γι΄αυτό που κατάφερες πρωθυπουργέ μου!

Ποτέ, κανείς πριν από σένα, δεν κατάφερε να κάνει τόσο μεγάλη ζημιά, με τόση έπαρση, σε τόσο λίγο χρόνο!

Μπόννυ Μαστοράκη

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail