Ελληνικό: Ο Πολάκης έκανε δώρο μια "μπουλντόζα" στον Γεωργιάδη για να παίζει με λέγκο στο σπίτι!

Με ιδιαίτερη ένταση πραγματοποιήθηκε η συζήτηση στην ολομέλεια της Βουλής η συζήτηση για το νομοσχεδίο για την κύρωση της σύμβασης διανομής του ακινήτου του Ελληνικού. Οι τόνοι ανέβηκαν όταν ο Αδωνις Γεωργιάδης έδειξε μία φωτογραφία του Αλέξη Τσίπρα για την οποία η αξιωματική αντιπολίτευση διαμαρτυρήθηκε έντονα χαρακτηρίζοντάς την «ψεύτικη».

Ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης τοποθετούμενος ζήτησε την παραίτηση του Άδωνι Γεωργιάδη λέγοντας πως «υπουργός που φέρνει ψεύτικη φωτογραφία πρέπει να παραιτηθεί, υπουργός που χωρίς ντροπή λέει ότι έχουν κατεδαφιστεί 900 κτίρια, ενώ έχουν κατεδαφιστεί μόνο τέσσερα πρέπει να παραιτηθεί».

Και συνέχισε απευθυνόμενος τόσο στον κ. Γεωργιάδη όσο και τον κ. Σταϊκούρα:
«Οι επενδυτές έφυγαν. Τι πάτε να κάνετε; Κλειστή πόλη καμίας ελίτ με υψηλής ποιότητας κατοικίες;». «Δεν είναι σοβαροί επενδυτές, θα προσπαθήσουν να αρπάξουν ό,τι μπορούν, αφού ζητούν να τους ξαναδανείσουν, να πάρουν τα λεφτά από το καζίνο και να πουλήσουν τα οικόπεδα».

Αλλά επανήλθε στον Αδωνι Γεωργιάδη κάνοντάς του ένα δώρο:

«Επειδή ήταν πάρα πολύ προσβλητικός, εγώ θα του κάνω ένα δώρο. Η μόνη πραγματική μπουλντόζα που θα μπει στον χώρο του ελληνικού τον υπόλοιπο χρόνο που έχετε ως κυβέρνηση δεν θα είναι μεγαλύτερη από αυτήν εδώ. Του την κάνω δώρο να παίζει σπίτι του με κανένα lego».

Δείτε μετά το 4ο λεπτό:

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail