Ούτε μια ανάρτηση δεν κάθεται του Κυριάκου: στο επόμενο βίντεο βάλτε το γκολ του Βαζέχα στο Αμστερνταμ

Τις τελευταίες ημέρες έχει πάρει πάλι μπροστά το επικοινωνιακό επιτελείο του πρωθυπουργού ενεργοποιώντας ξανά το λογαριασμό του στο facebook. Αλλά ό,τι και να ανεβάσουν, δεν τους βγαίνει με τίποτε.

Του Στρατή Μαζίδη

Είτε τα ομόλογα των 30 ετών, είτε ο Εθνικός Υμνος στη νοηματική, είτε το ψηφιακό δημόσιο, είτε οι ομάδες με τις ιδιαίτερες προτιμήσεις, είτε το βίντεο με τους Διαμαντίδη-Παπαλουκά με σκηνές από... Eurobasket 2005.

Η Ο.Φ. (Οργισμένη Φατσούλα) έρχεται πρώτο κόμμα με διαφορά. Τι διαφορά; Σαν τα ποσοστά του ΠΑΣΟΚ επί Ανδρέα στην Κρήτη. Τρίτη δύναμη η ΞΕ.ΓΕ. (Ξεκαρδιστικά Γέλια) που σε μια "ιδιαίτερη" ανάρτηση ήρθε άνετα δεύτερη.

Η κοινωνία είναι οργισμένη και δεν μπορούν δύο μπασκετμπολίστες με σουτ από τα 6.25 να καθαρίσουν το ματς για τον πρωθυπουργό.

Αν ο κ. Μητσοτάκης ήθελε πραγματικά να κερδίσει τον πόλεμο με τον κορωνοϊό, τότε:

Α. Αντί για αστυνομικά μέτρα, θα δημιουργούσε ψυχολογία κι εμπιστοσύνη. Δε θα θέσπιζε εξοντωτικά έως και δημευτικά πρόστιμα.

Β. Αντί για ειδικούς φρουρούς, θα προσλάμβανε γιατρούς και νοσοκόμες.

Γ. Θα άνοιγε 2-3-4 καινούρια νοσοκομεία, θέλετε ξανά τα κλειστά λοιμωδών; Θέλετε κλειστά ξενοδοχεία; Παροπλισμένα επιβατηγά πλοία; Καινούρια κτίρια από το μηδέν όπως οι Σέρβοι; Είχαμε επιλογές

Δ. Θα έφερνε κάθε διαθέσιμο φάρμακο και θεραπεία καθώς επίσης όλα τα εμβόλια, τα οποία δε θα θεοποιούσε ούτε θα άφηνε δημοσιογράφοι που μας έχουν κουράσει με τα 30 χρόνια παρουσίας τους να στοχοποιούν όποιον δεν εμβολιάζεται γιατί φοβάται με όσα βλέπει.

Ε. Δε θα επέτρεπε σε κανέναν αντί να φορά την ιατρική του μπλούζα και να μάχεται, να πιάνει στασίδι στα κανάλια.

ΣΤ. Θα λάμβανε λογικά μέτρα και όχι εκτός κάθε λογικής όπως η απαγόρευση κυκλοφορίας ή η μάσκα στον καθαρό αέρα όταν περπατάς μόνος ή με μέλη της οικογένειάς σου που μένετε μαζί.

Αν μια κυβέρνηση πραγματικά προσπαθούσε, αυτό θα φαινόταν και όλοι θα την στήριζαν γιατί ένας άνθρωπος βαθιά μέσα του έχει φιλότιμο και καταλαβαίνει αυτόν που κοπιάζει σπεύδοντας να τον ενισχύσει.

Επειδή όμως δε συμβαίνει αυτό, στο επόμενο βίντεο βάλτε και το γκολ του Βαζέχα στο Αμστερνταμ να γουστάρουμε...

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail