Η Κυβέρνηση κάνει "γεωπολιτική" με τα εμβόλια, θυσιάζοντας τον ελληνικό λαό

Αν η κυβέρνηση είχε δράσει έγκαιρα και σωστά και αν είχε απευθυνθεί, από την πρώτη στιγμή που εμφανίστηκαν εμβόλια, γρήγορα και αποτελεσματικά σε όλες τις εταιρείες και τις δυνατές πηγές εμβολίων και κυρίως στο Ρωσικό και το Κινέζικο, θα εξασφάλιζε σίγουρα επάρκεια εμβολίων και με ένα καλά οργανωμένο σύστημα εμβολιασμού, τώρα, τέλη Μάρτη, θα είχε εξασφαλισθεί ανοσία στον ελληνικό πληθυσμό. Οι ΜΕΘ θα ήταν σχεδόν άδειες, οι θάνατοι ελάχιστοι και η οικονομική και κοινωνική  δραστηριότητα θα ασκείτο, σχεδόν, χωρίς περιορισμούς.

Από: iskra.gr

Αν δεν έγιναν αυτά, τούτο οφείλεται στην εγκληματική κερδοσκοπική λογική και γραφειοκρατία της ΕΕ και τις δολοφονικές γεωπολιτικές ψυχροπολεμικές στρατηγικές της καθώς και στην εγκληματική, κυριολεκτικά δολοφονική, υποτέλεια, ατολμία και αμέλεια της κυβέρνησης Μητσοτάκη και συνολικά του ελληνικού πολιτικού κατεστημένου.

Α! Να μή ξεχνάμε ότι ευθύνες φέρνουν και τα φοβικά σύνδρομα των Ελλήνων πολιτών, τα οποία μεταβάλλουν συχνά τους τελευταίους και σε σύγχρονους "ραγιάδες".

Ακόμα και τώρα, αν και έχουν γίνει μεγάλα εγκλήματα, υπάρχει δυνατότητα κάποια πράγματα να περισωθούν.

Εδώ και τώρα η κυβέρνηση, έστω καθυστερημένα, να ακολουθήσει το παράδειγμα σειράς άλλων κυβερνήσεων χωρών της ΕΕ  ακόμα και  της Κύπρου και να σπεύσει να έρθει επειγόντως σε συμφωνία για την προμήθεια ρωσικών και κινέζικων εμβολίων, προχωρώντας επίσης σε συμφωνία για την Παρασκευή τους στη χώρα μας, όπως πράττει η Ιταλία.

Είναι αδιανόητο μία κυβέρνηση να θυσιάζει και στην ουσία να "δολοφονεί", στο όνομα γεωπολιτικών δεσμεύσεων και εξαρτήσεων, τους πολίτες της.

Όσο η κυβέρνησει αμελεί  την προστασία της υγείας και της ίδιας της ζωής των πολιτών της, διαπράττει σωρηδόν ποινικά κακουργήματα, τα οποία χρεώνεται ο ίδιος ο πρωθυπουργός, ο υπουργός Υγείας και συνολικά όσοι συναπαρτίζουν την κυβέρνηση.

Ακούει κανείς; Ή ποντάρουν στην ασυλία που έχουν "κατακτήσει" από μμε, στην ασυλία που έχουν εξασφαλίσει από το δικαστικό σύστημα αλλά και στην ανοχή  που συναντούν από την κοινωνία;

Π.Λ

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail