Το Μαξίμου παρακολουθεί προσεκτικά τις κινήσεις του Αντώνη Σαμαρά

Δεν είναι φυσικά επί της παρούσης, αλλά το μέγαρο Μαξίμου θυμίζει …Κρεμλίνο άλλων εποχών, όσον αφορά την λεπτομερή παρακολούθηση και ανάλυση των κινήσεων των λεγομένων σαμαρικών αλλά και του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά.

Από: newsbreak.gr - ο κύριος Μάξιμος

Στο μικροσκόπιο βρίσκονται δηλώσεις, αναρτήσεις και συνεντεύξεις ανθρώπων που θεωρούνται προσκείμενοι στον Αντώνη Σαμαρά και αντίστοιχων ΜΜΕ.

Κάποιοι μάλιστα πηγαίνουν ένα βήμα παραπέρα θεωρώντας ότι το Μαξίμου παρακολουθεί με όλους τους τρόπους αυτές τις κινήσεις, και θέτουν ως χαρακτηριστικό παράδειγμα την υπόθεση με τον βουλευτή Μίλτου Χρυσομάλλη, ο οποίος εντοπίστηκε σε λόμπι ξενοδοχείου και έπειτα διασύρθηκε στο πανελλήνιο. Με ευθύνη φυσικά του Μεγάρου Μαξίμου.

Για να μην μπω όμως σε θεωρίες συνωμοσίας, θα σας πω ότι είναι βέβαιο ότι στενοί συνεργάτες του πρωθυπουργού δείχνουν μία ανησυχία για τις κινήσεις του Αντώνη Σαμαρά, σαν να περιμένουν κάτι. Κάποια κίνηση από την πλευρά του πρώην Πρωθυπουργού, η οποία ενδέχεται να πλήξει ακόμα και την κυβέρνηση.

Σε κάθε περίπτωση, πέραν από την ηχηρή παρέμβαση του Μεσσήνιου για τα ελληνοτουρκικά, δεν έχει παρατηρηθεί, φανερά τουλάχιστον, κάποια άλλη διάθεση αμφισβήτησης ή αποσχιστική κίνηση από πλευράς του.

Το επιτελικό κράτος πάντως, κάτι θα ξέρει. Και μάλλον δικαίως ανησυχεί.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail