Νοσηροί εγκέφαλοι επιβάλλουν στον κόσμο να βγαίνει για συγκεκριμένους λόγους

Arcaion / pixabay
Το μήνυμα καθορίζει αν η μετακίνηση είναι σκόπιμη ή όχι. Κάποιοι νοσηροί εγκέφαλοι δηλαδή, και καθόλου ευφυείς, θεώρησαν ότι μπορούν να επιβάλλουν στον κόσμο να βγαίνει για συγκεκριμένους λόγους, που αυτοί οι άρρωστοι θεωρούν ως σοβαρούς και σκόπιμους. 

Ελένη Παπαδοπούλου

Αυτοί οι τύποι, που θέλουν και να τους θεωρούμε επιστήμονες, αδυνατούν να κατανοήσουν ότι ένας άνθρωπος που ανοίγει την πόρτα του σπιτιού για να βγει έξω έχει πάντα έναν σκοπό. Ο μόνος άνθρωπος που δεν ξέρει γιατί βγαίνει είναι αυτός που έχει Αλτσχάιμερ. Ευτυχώς δεν το έχουμε πάθει ακόμη, αλλά αν μας αφήσουν κι άλλο κλειδωμένους την άνοια την έχουμε στο τσεπάκι. 

Μέσα στη μεγαλομανία τους θεώρησαν ότι έχουν και την εξουσία να μας ορίσουν για ποιους λόγους θα βγαίνουμε έξω και τι ώρα θα επιστρέφουμε. Κι αυτό εδώ και ένα χρόνο περίπου. Βέβαια κάποιος τους έδωσε όλες αυτές τις εξουσίες να βγαίνουν και στα κανάλια να κουνάνε το δάχτυλο. 

Άνθρωποι μίζεροι, αντιπαθητικοί και προπαντός άνθρωποι που νόμιζαν ότι η κοινωνία είναι ο αποστειρωμένος θάλαμος του χειρουργείου.

Και δεν έσωσαν τίποτα και ρεζίλι έγιναν και απαξίωσαν τον κλάδο τους. Κι όλα αυτά για να κάνουν πλατούλες σε μία κυβέρνηση που επιθυμούσε να κυβερνήσει με τον κόσμο φοβισμένο και κλειδωμένο στο σπίτι του. Για να κάνει τη δουλίτσα της μεταφέροντας διάφορους ανενόχλητη, με την οικονομία και με τις ζωές των Ελλήνων.

Εντάξει καταλάβαμε.
Game over.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail