Βασίλης Λεβέντης: Η άγνωστη προφητεία του, που δυστυχώς για αυτόν εκπληρώθηκε!

Μια άγνωστη προφητεία του Προέδρου της Ένωσης Κεντρώων Βασίλη Λεβέντη, που δυστυχώς γι’ αυτόν και το κόμμα του επιβεβαιώθηκε, αποκαλύπτει ο δημοσιογράφος Παναγιώτης Ρηγόπουλος, μέσα από το περιοδικό «Πατρινόραμα» που κυκλοφορεί.

Από: ieidiseis.gr

Ήταν Ιούλιος του 2015: Σε ένα ταβερνάκι της Πάτρας, ο δημοσιογράφος δειπνεί με τον Πρόεδρο της Ένωσης Κεντρώων. Αν και όλα δείχνουν ότι στις προσεχείς εκλογές το κόμμα του θα εισέλθει πανηγυρικά στη Βουλή, ο Βασίλης Λεβέντης είναι κατηφής!

Όταν ο δημοσιογράφος τον ρωτάει γιατί, ο Πρόεδρος ρουφάει αργά το τσιγάρο του και προβαίνει σε μια δυσοίωνη για το κόμμα του προφητεία. Ο διάλογος που είχαν οι δυο τους, ήταν ο ακόλουθος:

-«Παναγιώτη, με ρωτάς γιατί είμαι σκεπτικός… Θέλεις να σου πω τί πρόκειται να συμβεί;» 

-«Ξέρουμε κύριε Πρόεδρε, ότι στις πολιτικές σας προφητείες είσαστε αλάνθαστος. Είμαι όλος αυτιά…»

-«Λοιπόν, άκου: Μετά από έναν προσωπικό σκληρό και τίμιο αγώνα 40 ετών, πράγματι θα καταφέρω να βάλω την Ένωση Κεντρώων στη Βουλή! Αλλά ξέρεις τι θα γίνει στη συνέχεια; Τα δύο μεγάλα κόμματα θα μου υφαρπάξουν τους περισσότερους βουλευτές μου!»

 

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail