Ντονμπάς με τα κανόνια υψωμένα: "Ο στρατός είναι έτοιμος για κάθε ενδεχόμενο"

Freepen.gr - Στις 30 Μαρτίου, ο επικεφαλής της Λαϊκής Δημοκρατίας του Ντόνετσκ και Ανώτατος Διοικητής, Denis Pushilin επισκέφθηκε έναν από τους στρατιωτικούς χώρους εκπαίδευσης και επιθεώρησε σύνθετες ασκήσεις μάχης που πραγματοποίησαν οι μονάδες Λαϊκής Πολιτοφυλακής του DPR.

Πριν από την εκπαίδευση, ο συνταγματάρχης Yaroslav Anika, ο αρχηγός του προσωπικού της 5ης ξεχωριστής ομάδας Oplot, ανέφερε στον επικεφαλής της Δημοκρατίας το σχέδιο αποστολών μάχης εκπαίδευσης που θα έπρεπε να εκτελέσουν οι μονάδες.

Κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσης, τα πληρώματα των αρμάτων μάχης πραγματοποίησαν ασκήσεις οδήγησης και πυροδότησης. Επίσης στρατιωτικοί πραγματοποίησαν ασκήσεις σκοποβολής.

Στο τέλος των ασκήσεων και των ελιγμών στόχευσης, ο Pushilin τόνισε το υψηλό επίπεδο επαγγελματικής κατάρτισης του προσωπικού και των διοικητών, καθώς και την ετοιμότητα της Λαϊκής Πολιτοφυλακής του DPR να εκτελεί αποστολές οποιασδήποτε πολυπλοκότητας.

"Αυτές τις μέρες, κρατάμε ασκούμαστε τακτικά, λαμβάνοντας υπόψη τις απειλές που συνεπάγεται η επιθετικότητα της Ουκρανίας. Οι μονάδες μας είναι έτοιμες για μάχη σε μόνιμη βάση.

Όσον αφορά αυτές τις ασκήσεις, θα έλεγα ότι το επίπεδο αξιολόγησης είναι κοντά στο εξαιρετικό. Υπάρχει ακόμα κάποια δουλειά που πρέπει να γίνει, αλλά είναι απολύτως ασφαλές να πούμε ότι οι στρατιωτικοί μας είναι έτοιμοι για κάθε ενδεχόμενο".

Συνολικά περίπου 500 στρατιώτες συμμετείχαν στις ασκήσεις μάχης. 




Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail